LAK. door Tijn: lak jij je nagels er al mee?

3 juni 2017
LAK. door Tijn

Ken je Tijn nog? Dat jongetje dat vorig jaar half Nederland aan het nagels lakken kreeg met zijn actie voor Serious Request? Tijn strijdt verder met de actie #lakdoor om geld op te halen met zijn nagellak LAK. door Tijn voor onderzoek naar hersenstamkanker. Steun je Tijn en lak je mee?

Half Nederland aan de nagellak

Dankzij de 6-jarige Tijn liep vorig jaar rond kersttijd half Nederland met gelakte nagels rond en sprokkelde het ongeneeslijke zieke jongetje meer dan 2.5 miljoen euro bij elkaar voor 3 FM Serious Request. Fantastisch! Maar Tijn is nog niet uitgelakt en komt nu met Stichting Semmy opnieuw met de geweldige actie #lakdoor. Samen willen ze 1 miljoen euro ophalen voor onderzoek naar hersenstamkanker, de ziekte waar Tijn helaas niet meer van kan genezen.

LAK. door Tijn

Tijn is vastberaden om zo veel mogelijk geld op te halen om andere kinderen met dezelfde ziekte wel een kans te geven en daarom brengt hij nu een eigen nagellaklijn op de markt. Met zijn lak LAK. door Tijn in zijn lievelingskleuren rood, roze, paars en blauw wil hij 1 miljoen euro ophalen. Hoe stoer is dat?!

Lak je mee?

Zo’n actie #lakdoor van lieve Tijn kun je toch niet weerstaan? Ik in ieder geval niet. Voor 10 euro koop je al een mooi potje LAK. door Tijn op LakdoorTijn.nl en help je Tijn. Ik zeg: sla je gelijk 2 vliegen in een klap, toch?! Ik weet dat er veel goede doelen zijn die ook belangrijk zijn, maar met elke cent die je doneert maak je Tijn en Stichting Semmy blij. Natuurlijk ben je vrij om zelf te kiezen welke doelen je steunt, zelf vind ik dit een heel mooi intitiatief (love it :-)) en daarom wil ik het je gewoon even vertellen.
#lakdoor

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Happy feet: 5 tips voor mooie voeten | Carrotscrunchesandcandy.nl 29 juni 2017 at 19:35

[…] LAK. door Tijn: lak jij je nagels er al mee? […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.