Interview met LINDAnieuws.nl

25 januari 2018
lindenieuws.nl

Ik ben er nog hieperdepiep van: ik ben geinterviewd door LINDAnieuws.nl! Yep, je leest het goed: ik ben geïnterviewd door iemand die werkt bij Linda, my all time favourite televisie personality. En dan de grote vraag: waarover ben ik geïnterviewd?

Out of the blue

Niks vermoedend open ik mijn mailbox en zie ik een e-mailadres dat ik niet ken. Nieuwsgierig als ik ben open ik ’em gelijk:

Hey Lianne,

In opdracht van de Hogeschool van Amsterdam en in samenwerking met LINDAnieuws.nl ben ik op zoek naar bijzondere verhalen van mensen die te maken hebben gehad met anorexia. Om mensen bewust te maken van hoe moeizaam het herstellen van anorexia kan zijn willen we daar een artikel over schrijven.

In een blogpost van followfitgirls.com las ik dat je herstelt van je eetstoornis. Graag wilde ik aan je vragen of je mee te werken aan het artikel door je verhaal te delen.

Natuurlijk wil ik dat en ik mail gelijk mijn antwoorden op haar vragen terug. Binnen een week ontvang ik een reactie van Marissa waarin ze vraagt of ze me mag interviewen. Natuurlijk!

Kriebels in mijn buik

Ik geef toe, voor het interview voelde ik de hele tijd een soort onrustige kriebels in mijn buik. Nu vind ik het geen probleem om over mijn herstel te vertellen, maar omdat ik haar helemaal niet ken vond ik het toch spannend.

Het interview voor LINDAnieuws.nl

Die kriebels waren helemaal niet nodig omdat ik vanaf het moment dat ik Marissa zag, me gelijk op mijn gemak voelde. Ik denk dat het gesprek ongeveer een uurtje duurde en ik heb volgens mij ook alles wel verteld wat ik kwijt wilde. Het gewoon een ontzettend fijn gesprek. Marissa vroeg me ook of ik haar nog een paar foto’s wilde sturen en deze heb ik onder andere gestuurd:

lindanieuws.nl anorexia voor

Happy little me

lindanieuws.nl anorexia

Tja, dit spreekt volgens mij wel voor zich…

 

To be continued…

Wat ik verteld heb? Daar laat ik je nog even naar gissen omdat ik het ontzettend leuk zou vinden als je mijn verhaal straks op LINDAnieuws.nl zelf kunt lezen. Het is nu nog even afwachten of de redactie van mijn verhaal inspirerend genoeg vindt om het online te plaatsen. To be continued…

Ik hou je op de hoogte!

liefs llianne

Meer lezen over mijn herstel? Kijk dan even tussen mijn blogs over mijn food struggles en herstel van anorexia

Foto boven: LINDAnieuws.nl

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.