TV-tip: Linda’s zomerweek

28 augustus 2017
Lindas Zomerweek linda

Vind jij het ook zo jammer dat de zomervakantie zo’n beetje voorbij is? Ik heb de perfecte post holiday blues-tip voor je: Linda’s Zomerweek! Van 28 augustus t/m 1 september kun je rond half 9 op RTL4 heerlijk onderuitgezakt op de bank naar de onthullende verhalen van de gasten van Linda de Mol kijken. Ben je benieuwd welke gasten er dit jaar bij Linda op de bank aanschuiven? I tell you all about it!

Bij Linda op de bank

Yay! Linda heeft weer een super leuke mix en match van gasten voor haar succesvolle Linda’s Zomerweek gestrikt. Tot op het laatste moment hield RTL ons in spanning welke spraakmakende gasten er dit jaar bij Linda op de bank zitten. Het wachten was het meer dan waard omdat de gastenlijst van Linda een boeiende mix van oude bekenden, verrassende gezichten en spraakmakende combinaties is.

Linda’s Zomerweek: de gasten

Zelf vind ik dat onverwachte gasten die Linda aan de tand voelt het leuke en het bijzondere van het programma. Twee BNN’ers die elkaar helemaal niet kennen zitten opeens ‘knus’ naast elkaar op de bank en dat levert hele verrassende en komische gesprekken op. Van 28 augustus t/m 1 september settelen deze duo’s neer bij Linda op de bank:

  • Patricia PaayJan Versteegh
  • Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap
  • Epke Zonderland & Claudia de Breij
  • Saskia Noort & Najib Amhali
  • Astrid Joosten & Beau van Erven Dorens

Ook dit jaar is Wouter Hamer weer van de party en vertolkt op z’n eigen unieke wijze het favoriete liedje van de gasten.

linda's zomerweek stoelDe ‘beroemde’ stoel van Linda de Mol: HKliving Rotan Egg fauteuil | 395,00

Kijk jij ook?

Ben jij, net als ik, ook een ontzettende fan van Linda’s Zomerweek of heb jij een ander favoriet programma? Tell me all about it in een reactie hieronder.

Liefs Lianne

Heb je geen zin in tv kijken en lees je liever een leuk artikel, kijk dan eens tussen mijn blogs in de categorie Feel Happy

Foto’s: Pinterest

 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.