Wie kookt er vanavond, jij of je man?

6 november 2019
mannen in de keuken

Zeg eens eerlijk, wie kookt er vanavond: jij of je man? Ik heb zo’n vermoeden dat jij dat bent. Toch? In de meeste huishoudens zijn het nog steeds de vrouwen die koken en bepalen wat er elke avond op tafel staat. Lijkt het jou heerlijk als je man wat vaker de warme maaltijd op tafel zet? Dan heb ik een heel leuk idee voor je, let maar op…

Vrouwen domineren in 2019 nog steeds de keuken

Weet je dat ik echt niet verwacht had dat vrouwen anno 2019 nog steeds het vaakst in de keuken staan. Nee echt niet. Misschien een tikkie naïef van mij als single lady. Toch blijkt dit uit een peiling van EenVandaag anno 2019 nog steeds het geval te zijn:

Een derde van de mannen zegt één tot drie avonden per week te koken en in vier op de tien (39%) huishoudens kookt de man vier avonden per week of meer. Een kwart (27%) kookt nooit, dit zijn vooral oudere mannen. “Ik heb 20 jaar geleden één keer gekookt. Het leek mij heerlijk, maar mijn vrouw vond het niet te eten, dus het was meteen de laatste keer.”

Als je het geen ‘dingetje’ vindt dat jij meestal kookt is dat natuurlijk helemaal prima. Wil jij dat je man toch wat vaker in de keuken staat? Dan weet ik wel iets waarmee je hem zeer waarschijnlijk in no time de keuken in krijgt…

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan

Ja, je leest het goed, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Waarom zelf bedenken wat je gaat eten? Waarom zelf alle ingrediënten voor een maaltijd in de supermarkt bij elkaar zoeken? Je bestelt gewoon een maaltijdbox. Daar wordt niet alleen jij, maar zeker ook je man blij en enthousiast van. De maaltijden zijn namelijk niet alleen super lekker, ze zijn ook heel makkelijk te maken. Dus no more excuses van je husband, hup de keuken in met een heerlijke maaltijdbox.

Mannen in de keuken met een maaltijdbox

Denk jij, YES doe mijn man zo’n maaltijdbox? Dan heb ik iets heel leuks voor je: je man maakt namelijk kans op 4 weken lang gratis een maaltijd box van HelloFresh. Meedoen is super easy: check this out!

Als jouw man er met deze super toffe prijs vandoor gaat, dan laat je het me toch wel even weten hé? Hoe leuk zou het zijn als hij wint…

liefs llianne

Vind jij het een hele struggle om per dag zo’n 250 gram groente te eten? Heb ik daar nou heel toevallig een simpele en o zo lekker oplossing voor: het kookboek Bordjes & bowls met de lekkerste en makkelijkste groenterecepten voor elke maaltijd!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

5 x inspiratie voor een low budget keuken make-over | llianne.com 27 november 2019 at 16:25

[…] Wie kookt er vanavond, jij of je man? […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.