Kom jij meetrainen op de Martinitoren?

24 juli 2018
martinitoren

Als je aan mijn hometown Groningen denkt, zijn de eerste dingen die je te binnenschieten waarschijnlijk studenten, het Groninger Museum en de Martinitoren, toch? En over die laatste wil ik het graag even met je hebben. Je kunt namelijk eenmalig bootcampen op de Martinitoren, hoe tof is dat!

D’ Olle Grieze

D’ Olle Grieze, zo noemen wij Groningers de toren, is nodig toe aan een opfrisbeurt om het de bezoekers extra leuk te maken. De toren beklimmen en genieten van het uitzicht is hartstikke leuk, maar ook best een beetje saai. Heb je net dat ‘pokke’ eind naar boven geklommen is er niks meer te doen dan te genieten van het uitzicht. Dit kan allemaal wel wat spannender en daarom is D’ Olle Grieze toe aan een opfrisbeurt.

Money, money, money

Aan zo’n beetje alles hangt een prijskaartje en dus ook aan de opfrisbeurt van de Martinitoren. Een deel van de kosten wordt gefinancierd uit verschillende crowdfundacties. We kunnen dus zelf een bijdrage leveren aan de metamorfose van de Martinitoren, hoe leuk is dat? Ik als Groningse ben in ieder geval helemaal enthousiast.

Trainen op de Martinitoren

Een van de crowdfundacties is dat je op 1 augustus samen met de mannen van FIT.nl kunt bootcampen op de D’ Olle Grieze. Ik denk dat het behoorlijk pittig wordt, maar hé zo’n unieke kans wil je toch niet missen? En je draag die mooie toren gelijk ook nog een warm hart toe. Hoe tof is dat! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang om je aan te melden.

Is bootcampen je iets te heftig? Er zijn nog meer crowdfundactie, kijk maar: DeMartinitorenherboren.nl.

liefs llianne

Wist je dat Fit.nl ook het boek De FIT Methode uitgeven heeft? Ik vind het een aanrader!

Foto boven: Deon Prins

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.