FRIDAY mascara: stel je eigen mascara samen

19 januari 2018
mascara

De winkels liggen vol met mascara’s dat ik van gekkigheid niet meer weet met welke ik die sexy oogopslag kan maken. Herken jij door de ‘mascara’-bomen het bos ook niet meer? Bij FRIDAY kun je je eigen mascara samenstellen en weet je zeker weet dat ‘ie aan al jouw wensen van dé perfecte mascara voldoet.

Every day it’s friday

FRIDAY gaat terug naar de basis en brengen de personal touch weer terug. Dankzij hun concept wordt het kopen van mascara’s  weer een feestje en vandaar hun motto: Make every day feel like FRIDAY! Ze zijn positief, vrolijk, open en sympathiek en dat merk je heel duidelijk aan hun omgang met klanten.mascara fridaymascara borstel friday

Hoe werkt het?

Kies je favoriete mascara én borsteltje, bepaal hoe vaak je hem wilt ontvangen (je kunt ook een herhaalservice afsluiten) en ze sturen ’em naar je op. Zo simpel is het om een waanzinnig product van top kwaliteit voor een sympathieke prijs, gewoon bij je thuis te ontvangen. Zo werkt FRIDAY.mascara borstels

Review: FRIDAY mascara

De website

De website zit goed ik elkaar, is overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk. De uitleg van wie ze zijn en wat ze doen vond ik heerlijk kort, krachtig en duidelijk.

Het bestellen

Het samenstellen van was in no time klaar en in mijn mail ontving ik netjes een bevestiging. Helaas had ik de pech dat het net rond de kerstdrukte was waardoor de bezorging nogal op zich liet wachten.mascara friday unboxing

De Klantenservice

Over de bezorging belde ik met de klantenservice van FRIDAY en ze stuurde gelijk een nieuw pakje naar me op. Om het lange wachten te ‘verzachten’ kreeg ik er ook nog een cadeautje bij, hoe lief is dat!

De mascara

En dan de mascara zelf, die was precies was ik verwacht had en voldoet aan al mijn wensen. Nu gaat het uiteindelijk om het product zelf, maar zelfs van de luxe verpakking kreeg ik een heerlijke FRIDAY feeling.

Dus ik zeg: een big YAY voor FRIDAY!

liefs llianne

Je huid, haar, lippen en je nagels hebben het zwaar te verduren in de winter. Hoe komt je body zo gezond mogelijk de winte door? Dit zijn de beste beautytips voor in de winter.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Huidveroudering voorkomen, kan dat? | llianne.com - all about a health life 11 maart 2018 at 16:48

[…] FRIDAY mascara: stel je eigen mascara samen […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.