Match je telefoonhoesje met je outfit

22 juni 2018
match je telefoonhoesje

Als je aan accessoires denkt, denk je waarschijnlijk aan een trendy tas, een paar statement oorbellen of een on trend layer ketting, toch? Maar er zelf zijn veel meer items waarmee je je outfit een verrassende finishing touch kunt geven. Match je telefoonhoesje met je outfit!

Mobiele eenheid

Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Kun je je het voorstellen dat dit zo’n 20 jaar geleden best bijzonder was? Nu zie je, of je nu in de supermark of in de sportschool bent, iedereen met z’n smartphone in de weer. Als fashion lover is het natuurlijk wel belangrijk dat je telefoonhoesje bij je outfit matched.

How to do & waar je op moet letten? Zo match je je telefoonhoesje met je outfit!

match je telefoonhoesje tijgerprint
Match je telefoonhoesje met je outfit

1. Get a supply

Het wel handig om verschillende hoesjes te hebben. Tegenwoordig is de keuze hudge en voor een leuke prijs shop je er zo een paar leuke telefoonhoesjes bij elkaar. Of je nu van glitter, dierenprints, metallic of lekker basic houdt, the sky’s the limit!

2. Matchy, matchy

De meest eenvoudige manier om je tefeloonhoesje met je outfit te laten matchen is door bijvoorbeeld een geel hoesje te combineren met je statement gele tas, een glitterhoesje te matchen bij je glitter broek of bijvoorbeeld door bij je denim on denim outfit je smartphone van een denim hoesje te voorzien.

3. Out of the box

Heb je lef? Vergeet dan alles wat matchy, matchy is en denk lekker out of the box! Combineer een tijgerprint hoesje met een zakelijk damespak, een telefoonhoesje met een legerprint met een zachtroze plissé rok of een glitterhoesje met een sporty outfit. Do whatever you like!

match je telefoonhoesje trendy

Matchy, matchy of out of the box?

Zelf ben ik meer het ‘out of the box’ type en heb ik voor mijn iPhone 7 een hele batterij hippe telefoonhoejes. En jij, speel je het liefst op safe of geldt voor jou the sky is the limit?

liefs llianne

Heb je ’em al gespot? De fanny pack is back!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

3 dingen waar ik als VA niet zonder kan | llianne.com - all about lifestyle 20 maart 2019 at 11:56

[…] Kun jij ook niet zonder je mobiel én ben je net als ik ook een fashion lover? Match je telefoonhoesje met je outfit! […]

Reply
Sporten zonder telefoonhoesje? Echt een no go! | llianne.com 2 oktober 2019 at 12:42

[…] telefoonhoesje voorkomt niet alleen allerlei (dure) ellende, je kunt hem ook superleuk als accessoire […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.