Máxima: the queen of fashion

28 april 2018
maxima

Máxima, wauw wat is ze mooi! Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik haar in my home town Groningen op Koningsdag gezien heb. En het bleef niet alleen bij zien

Koningsdag 2018

Vanaf het moment dat ik wist dat de Koninklijke familie dit jaar Koningsdag in my home town Groningen kwam vieren wist ik het zeker: ik ben er bij! Als Oranje-lover mag je zo’n uniek moment niet missen, toch? Om 11 uur begon de hele happening maar omdat mijn zus en ik een 1e rangs plekje wilden, zaten we om 9 uur al op de fiets richting het centrum. Ik had gedacht dat dit al te laat zou zijn, maar nee hoor, we stonden vooraan. Yay 1e missie geslaagd. Onze 2e missie? De Oranjes van zo dichtbij mogelijk zien en dan het aller aller liefste fashionable Máxima.

Oog in oog met Máxima

Het was het wachten meer dan waard en als 2 kleine kinderen stonden m’n zus en ik te stuiteren van blijdschap toen de Koninklijke familie eindelijk aan kwam lopen. Ik kon het gewoon niet geloven dat ik ze van zo dichtbij zag en dat ik zelfs Willem Alexander en 2 prinsessen een hand mocht geven. Maar Máxima heeft helemaal mijn hart gestolen! WAUW wat is ze mooi! En waar ik helemaal van ondersteboven was? Máxima liep recht op me af en gaf me een hand; unforgettable!

maxima

Ook de prinsjes heb ik een hand gegeven, hoe cool is dat?!

Fashion queen Máxima

En dan de grote vraag: wat had fashion queen Máxima aan?

In een verpletterende knalrode creatie van het Belgische modehuis Natan stal ze absoluut de show!

maxima

WAUW wat is ze mooi!

Fan van de Oranjes?

maxima familie

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane. Beeld: © RVD – Erwin Olaf

Word jij ook zo blij van ons Koningshuis of kun je je alles behalve verplaatsen in mijn enthousiasme? Ik ben benieuwd!

liefs llianne

Gaat zo’n prachtige jurk van Natan ook boven jouw budget? Deze 5 dresses to impress zijn niet alleen super leuk, ze zijn ook een stuk vriendelijker voor je portemonnaie. 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.