Zo heb jij altijd je eigen milieuvriendelijke rietje op zak

2 november 2019
mileuvriendelijk rietje

Zeg maar dag tegen plastic rietjes, voortaan neem jij je eigen milieuvriendelijke drinkrietje super easy mee op stap. Ja echt! Tegenwoordig zijn er rietjes van roestvrijstaal te koop die super handig voor on the go zijn. Hoe handig is én duurzaam is dat?!

Miljoenen rietjes down the drain

Wist je dat er elke dag miljoenen plastic rietjes gebruikt en weggegooid worden? Best veel als je het mij vraagt. Vaak belanden die miljoenen rietjes ook nog eens de natuur of in de oceaan met alle nare gevolgen van dien…. Is hier iets aan te doen? O yeah baby yeah: gebruiken een milieuvriendelijk rietje!

Milieuvriendelijk rietje

Er zijn verschillende duurzame rietjes te koop, bijvoorbeeld het telescooprietje van RVS van het merk Point-Virgule. Dankzij de telescoopuitvoering kun je dit rietje qua lengte aanpassen van 10 tot 23,5 cm waardoor het geschikt is voor allerlei formaten kopjes en glazen. Is je glas leeg, dan stop je het rietje weer terug in het kokertje. Thuis maak je het schoon onder de kraan of in de vaatwasser. Zo simpel kun je dus een duurzaam steentje bijdragen.

Denk jij: YES ik wil zo’n rietje? Dit duurzame rietje is te koop bij de huishoudspeciaalzaak en bij verschillende webshops. Het rietje is vaatwasbestendig en je krijgt er ook nog een reinigingsborstel, kokertje en een haak voor je sleutelhanger bij. Hoe leuk is dat?!

Enjoy!

liefs llianne

Met een paar aanpassingen draag je al heel betaalbaar een duurzaam steentje bij. Ja echt: 25 simpele tips om duurzamer te leven.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.