Model for a day – een droom komt uit!

21 mei 2018
model for a day

Welke vrouw droom er nou niet van om een keer te shinen voor de camera van een professionele fotograaf? To be model for a day, het leek mij geweldig maar way out of my league. Totdat mijn vriendinnetje, en professioneel fotograaf, Roos me heel lief aanbod om een serie foto’s van me te maken…

F*CK IT

Roos had al vaker aangeboden om foto’s van me te maken, maar ik durfde niet. Zet een camera op mijn snufferd en ik krijg het accuut benauwd met krampachtige foto’s als resultaat. Daarnaast ben ik nu ook niet in de meest Fit & Fabulous conditie waardoor ik me nog onzekerder op foto’s voel. Toen Roos het voor de -tigste keer aanbod dacht ik opeens:

F*CK IT, ik doe het gewoon!

Fotoshoot stress

Neem je wel verschillende outfits mee?, appte Roos me de avond voor the big day. OMG wat moet ik aan? Om 10 uur hadden we afgesproken en om half 10 was ik nog in rep en roer om allerlei setjes en accessoires bij elkaar te zoeken. Uiteindelijk heb ik maar wat ik een big IKEA shopper gegooid en hup met een kloppend hart op de fiets naar het Noorderplantsoen.

model for a day Fotograaf Roos

Mag ik je voorstellen: m’n vriendin & topfotograaf Roos

Take a picture

Roos voelde gelijk aan dat ik het spannend vond, en professioneel als ze is, wist ze precies wat ze moest doen om me te laten relaxen. De fotoshoot begon heel rustig en veilig met m’n zonnebril op en voordat ik het in de gaten had was mijn stress verdwenen. Ik voelde me 100% op mijn gemak en echt a model for a day. En ook niet onbelangrijk, het was ontzettend gezellig!

model for a day roosfoto

Behind the scenes was het super gezellig met professioneel fotograaf Roos!

De foto’s

Stiekem ben ik ben een beetje trots op het resultaat…

model for a day 3
model for a day 2
llianne streetware
model for a day 1

Voor een 1e fotoshoot is dit toch hartstikke cool?!

En nog even een kleine voetnoot: ik ben nog op weg naar een echt Fit & Fabulous lichaam (lees: ik herstel van anorexia), dus vergelijk je lichaam alsjeblieft niet met die van mij.

Model for a day

Nu is Roos niet alleen een ontzettend lieve, warme en enthousiaste vrouw, maar als professioneel fotograaf kan ze ook jouw model for a day-dream laten uitkomen! Oké, er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar de prijs op dat kaartje valt echt reuze mee.  Dus he, een professionele fotoshoot is ook voor jouw mogelijk. Op Roos d’r website Roosfoto.nl vind je alle informatie en als je nog vragen hebt kun je Roos altijd even een berichtje sturen.

Roosfoto.nl

Denk je leuk zo’n modellen shoot maar ik zoek een fotograaf voor een compleet andere opdracht?

Zakelijk, particulier, commercieel; you name it en ze kan het!

Oké, je denkt nu misschien leuk llianne zo’n promo shout out voor je vriendin, klopt dat is ook zo. Maar ze is echt hartstikke goed in d’r werk, kijk maar:
model for a day kinderen
model for a day lifestyle
model for a day skien
model for a day casual
model for a day kinderen
model for a day zakelijk
model for a day fotoshoot
Als je de rest van  Roos d’r portfolio bekijkt, weet ik zeker dat je net zo enthousiast over haar foto skills bent als ik.

liefs llianne

Heb je nog geen plannen voor 3 juni? Bestel dan snel je ticket voor the big summer party The House of Amayzine!

Foto boven: Roosfoto.nl

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Judith Armande 23 mei 2018 at 22:53

Nouuu op zulke foto’s mag je trots zijn! Je staat er prachtig op!

Reply
llianne 24 mei 2018 at 13:09

Hallo Judith, ik word er een beetje verlegen van… Maar dank je voor het compliment! Heb jij wel eens een fotoshoot gehad?

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.