Work hard, play hard

2 december 2018
MostWanted

Hoe zet je vanuit het niets een succesvol bedrijf op? Als iemand dat weet is het Danique Bossers wel. Als begin twintiger zette zij de inmiddels mega populaire webshop MostWanted op. Dit succes kwam haar, net als voor bijna iedereen geldt, niet zomaar aanwaaien. How she did it? Dat lees je in haar boek Work hard, play hard.

The key tot een succesvol bedrijf

Het merk MostWanted kende wel ik omdat ik er graag shop, maar eigenlijk had ik geen idee wie dit succesvolle bedrijf opgezet heeft. Via een kleine omweg, als startende ondernemer viel ik namelijk als een blok voor de titel van haar boek Work hard, play hard, ontdekte ik dat dat girlboss Danique Bossers is.mostwanted boek

All about Danique

Persoonlijk ken ik Danique niet maar na het lezen van haar boek, denk ik dat ze een ontzettend warme en gepassioneerd persoon is. Haar familie en vrienden zijn haar alles, ze weet dondersgoed wat ze wil en daar gaat ze 100% voor. En niet zonder resultaat: wat begon vanuit passie voor mode en zonder kapitaal, is uitgegroeid tot 2 fysieke winkels in Rotterdam en Amsterdam en een zeer succesvolle webshop. En of dit nog niet genoeg is, lanceerde ze begin dit jaar samen met vriendin Monica Geuze het sieradenmerk MeauxMeaux.

Danique:

Mensen vragen mij vaak waar komt je succes vandaan? Dat is een kwestie van doorzetten en alleen maar daarmee bezig zijn.

View this post on Instagram

O M G 🎉 DERDE DRUK én vandaag binnengekomen op NUMMER 8 in de bestseller top 60! Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie lieve berichtjes, reviews en posts over en met mijn boek. Ik vond het echt heel spannend hoe het ontvangen zou worden en of er überhaupt iemand op zat te wachten. Helemaal vlak voor het verschijnen dacht ik: niemand gaat dit boeiend vinden. Het is dan ook zo cool en onwerkelijk om te horen dat velen het inspirerend vinden. Ik had nooit gedacht dat ik een ‘inspiratie’ kon zijn, want zoals ook in het boek naar voren komt; nog steeds heb ik het gevoel dat ik het zelf óók totaal nog niet voor elkaar en op een rijtje heb en is het echt allemaal niet zo rooskleurig als het altijd lijkt✨💖 1000 maal dank!

A post shared by Danique Bossers (@mw_danique) on

Work hard, play hard

Dromen we er niet allemaal van of van je passie je werk te maken? Danique deed het gewoon en zette haar droom om in werkelijkheid. In Work hard, play hard beschrijft ze de hele weg die ze afgelegd heeft om dit alles voor elkaar te krijgen. Wat begon met het verkopen van een simpel t-shirt en een paar kettingen op Facebook, eindigde in de enorm succesvolle webshop MostWanted en 2 fysieke winkels. Hoe cool is dat?!mostwanted

Dit succes is haar alles behalve komen aanwaaien, en ze heeft er kei en keihard voor gewerkt. Ze deelt niet alleen de highlights die ze meemaakte in het ondernemerschap, maar ook alle issues waar ze tegenaan liep. Zo is ze tijdens het inkopen van kleding in Parijs overvallen (hoe eng is dat!) en lag ze nachtenlang wakker over een struggle met een partij die alle bestellingen voor haar zou versturen. En ook op privé gebied heeft ze het een en ander meegemaakt

In het voorwoord zegt Danique dat ze hoopt dat haar verhaal je inspireert om net als haar je hart te volgen en te doen waar jij gelukkig van wordt. Die hoop kun je wel doorstrepen Danique, je hebt me absoluut geïnspireerd!

 

Geloof in je droom, volg je hart, laat je niet gek maken door de mening van anderen, werk keihard en ga niet bij de pakken neer zitten als het even tegen zit.

Nope, work hard and play hard! Nou, laat ik dat dan maar gaan doen: follow my heart and make my dreams come true…

Work hard, play hard | Uitgeverij Kosmos | ISBN 9789021570631

liefs llianne

Heb je het boek Sexy but tired, but sexy al gelezen? Super inspirerend én fun to read!

Foto’s: MostWanted

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

trainen-als-een-topatleet 3 maart 2019 at 15:37

[…] Work hard, play hard […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.