My week in pics #plog 31

6 augustus 2018
my week in pics virtual assistant

Het thema van afgelopen week? Naast bloggen, heel veel zon en mijn ‘klusjes’ als virtual assistant stond m’n week vooral in het teken van het Martini Ziekenhuis. Hoe, wat en waarom? Je ziet het allemaal in: My week in pictures #plog 31.

My week in pictures #plog 31my week in pics 31

Monday in a picture

Het recept van dit heerlijke ijsje vind je op de Happy New You-groep op Facebook.

Deze ochtend had ik een heel goed gesprek bij Human Concern (voor wie het nog niet weet, ik herstel van een eetstoornis). Omdat het altijd best intensief is vind ik het heel ontspannend om daarna even compleet iets anders te doen. Ik heb me dan ook heerlijk vermaakt met het schrijven van verschillende Facebook-post voor de Happy New You-groep van Followfitgirls.com.

Tuesday in a picture

Herstellen van een eetstoornis is al moeilijk genoeg en het wordt nog een tikkie lastiger als je lichaam begint tegen te sputteren omdat je er niet goed voor hebt gezorgd. Dus heb je, of ken je iemand, die struggled met eten, een eetstoornis is echt een aanslag op je lichaam. Gelukkig heb ik een heel team specialisten in het Martini Ziekenhuis die allemaal ontzettend hun best doen om me te helpen. Zo ook de chirurg waar ik vandaag met de onsteking in mijn vinger was. Gelukkig hoef ik niet weer geopereerd te worden; yay!

my week in pics virtual assistant

Zoek je een gezellige werkplek (inclusief terras) in Groningen? De Holtbar is echt een aanrader!

Zoals waarschijnlijk wel weet ben ik virtual assistant van Marlou en vanmiddag hebben we heerlijk op het terras het een en ander besproken. Van dit soort meetings word ik altijd ontzettend blij en bruis ik van de energie, thanks Marlou!

Wednesday in a picture

my week in pics e-book

Ik wist niet dat het maken van een e-book zo leuk en makkelijk was; love it!

De afdeling chirurgie ruil ik vandaag ik voor een bezoek aan de longarts en gelukkig weer goed nieuws: ik hoef pas over een jaar terug te komen. De rest van de middag verdiep ik me in de wondere wereld van Canva en maak ik mijn eerste e-book.

Thursday in a pictures

Voor de ‘variatie’ ben ik vandaag weer in het Martini Ziekenhuis. Deze keer vind ik het wel extra spannend omdat ik een beenmergpunctie krijg. De details zal ik je besparen, wel was ik dolgelukkig toen ik weer op mijn fietsje naar huis reed.

jamie li

Hoog tijd voor iets leukers en ik ga helemaal op in het schrijven van een review over het boek Sexy, but tired. But Sexy. Als je nog op vakantie gaat, zou ik zeker een plekkie in je koffer voor dit boek vrijhouden, ik vind het echt een aanrader!

Friday in a picturemy week in pictures secret project

Via het UWV kwam ik bij terecht bij Restart om te kijken of het ondernemerschap misschien iets voor me is. Heeft dit misschien iets met mijn secret project te maken….

Saturday in a picture

Zussie en ik zitten heerlijk te ‘beppen’ op het terras van het News Café. Oké, misschien is het een beetje gênant maar omdat je er meestal heel lang moet wachten tot iemand je bestelling opneemt en er iemand je drankje komt brengen, heb ik het getimed. Deze keer viel het best mee en duurde het maar 15.11 minuten. Nu denk je misschien, dan ga je toch lekker op een ander terras zitten? Daar heb je een goed punt, alleen de locatie van het News Café midden in het centrum is echt perfect.ijskoffie recept

Aan het eind van de middag borrelt er spontaan een blog idee in me op en schrijf ik een artikel over de voordelen van koffie en een recept hoe je zelf heel ijskoffie kunt maken. Ik had gewoon zin in ijskoffie en was effe nieuwsgierig of koffie nu wel of niet gezond is.

Sunday in a picturemy week in pics honden

2 honden achterin de auto en hup samen met mijn zussie richting Vries om gezellig een kop koffie bij mijn ouders te drinken. Vandaag besefte ik me opeens dat dit de laatste volledige dag is dat Cibble bij me logeert en ik werd er best een beetje verdrietig van.

my week in pics nibble

Cibble is toch te cute voor woorden!

Ik had nooit gedacht dat ik zo snel gehecht zou raken aan een hond. En nog een kleine confession: het begint wel te kriebelen om nog een hondje in huis te nemen. Zal ik het doen, wat vind jij?

my week in pics zonnebloemen

Nee dit is niet in Frankrijk, deze mooie zonnebloemen staan gewoon in m’n vaders tuin.

Zo zag My week in pictures er in het kort uit. Laat je me in een reactie hieronder weten wat jij vorige week gedaan hebt?

Ik wens je een heerlijke week & liefs llianne

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.