My week in pics #plog 32

13 augustus 2018
my week in pics

Time flies when you’re having fun, dat is de beste omschrijving van afgelopen week. Oké, niet dat mijn week alleen maar uit sun shine bestond, maar hé that’s life. My week in pics, kijk je mee?

My week in pictures #plog 32my week in pics 32

Monday in a picture

bike shorts trendTegen deze dag zag ik best wel op omdat Roos Cibble kwam ophalen, ik had er echt een brok van in mijn keel. Toen hij weg was heb ik wel even een traantje gelaten. Maar hé, gelukkig heb ik mijn allerliefste hondje Sasha nog. Na wat virtual assistant klusjes heb ik aan het eind van de middag heerlijk bijgeklets met m’n zussie. En ze was ook nog zo lief om model te staan voor mijn blog De bike short trend.

Tuesday in a picture

my week in pics kapper

Word jij ook zo blij van de kapper?

my week in pics kapper 2

Helemaal blij met m’n ‘nieuwe’ haar!

Volgens mij heb ik het nog nooit zo warm gehad als vandaag! Ik heb het niet snel warm, maar vandaag vond zelf ik het te warm. Tijd om verkoeling te zoeken! Nee niet aan de Hoornse Plas, maar heerlijk verkoelend onder de airco in de kapperstoel bij m’n favoriete kapster Ashley van Maress hair & skin care.

Wednesday in a picture

my week in pics staand werken

Super handig zo’n Upstaa want je zet ‘em zo in elkaar.

my week in pics vtwonen

Cadeautje van vtwonen, lief toch?!

Marlou heeft weer een paar leuke onderwerpen waar ik een artikel over mag schrijven; met dit soort ‘klusjes’ maak je me helemaal blij. Of het nu gaat over lekkere eenpansgerechten of de voordelen van krachttraining; I love it! Had ik je al verteld dat ik fan ben van staand werken? Als je het nog nooit gedaan heb, zou ik het zeker eens proberen. Waar ik nog meer helemaal enthousiast van word is het werken aan m’n secret project, ik wordt er zelfs zo blij van dat ik bijna m’n avondeten vergeet. Oeps! O ja, en de postbode kwam ook nog een leuk pakketje van vtwonen brengen.

Thursday in a picture

my week in pics selfie

Creatief met selfies 🙂

my week in pics vogue

Het grote VOGUE September Issue is uit!

my week in pics groen

Foto’s maken, gewoon omdat ik er blij van word.

Van de vier keer in de week dat ik train, train ik een keer met mijn personal trainer Hans. Omdat ik al weer een paar weken met hetzelfde schema train (waar op zich prima is), vond hij het wel tijd voor iets nieuws. Van dit soort ‘nieuws’ word ik dus super enthousiast en ik ben nu al benieuwd wat voor leuks hij nog meer voor me in petto heeft! Rond half 11 was ik weer thuis en dus had ik nog tijd genoeg om 1001 dingen te doen zoals ‘leuke’ selfies maken enzo. Tja, gevalletje het bezige-bij-syndroom. En m’n fashion hoogtepunt van de week? Ik heb de september editie van VOGUE in the pocket!

Friday in a picture

my week in pics blogger closet sale

Kom je op zaterdag 22 september ook naar de Blogger Closet Sale op de Grote Markt in Groningen?

my week in pics boek

Van uitgeverij Scriptum mag ik een review schrijven over het boek Proudly Imperfect. Zin in!

Yay eindelijk weer koffie drinken met Roos en uitgebreid bijkletsen over van die typisch vrouwendingen. Je begrijpt vast wel wat ik bedoel… Tussen de buien door fiets ik snel nog even naar de apotheek en de rest van de middag vermaak ik me onder andere met de voorbereidingen van de Blogger Closet Sale op zaterdag 22 september op de Grote Markt hier in Groningen. Dus als je ‘toevallig’ in de buurt bent zou ik zeker even langskomen! De postbode ‘kent’ me ondertussen al en was zo lief, als hij merkt dat ik niet thuis ben, om het naar mijn zus te brengen. Lief toch?! Wat er in het pakketje zit? Het boek Proudly Imperfect waar ik voor uitgeverij Scriptum een review over mag schrijven. Zin in!

Saturday in a picture

my week in pics f*ck it

Die titel; I love it!

sushi sandwich

Deze sushi sandwich moet je echt eens proberen, super lekker en easy to make.

Omdat ik niet vandaag maar morgen ga trainen heb ik vanochtend uitgebreid de tijd om eindelijk m’n recept voor een heerlijke sushi sandwich uit te werken en te posten. En deze middag? Als je me een beetje kent heb je al een vermoeden met wie en wat ik gedaan heb: met zussie koffie drinken in de stad. Omdat ik nog steeds op zoek ben naar een handige ‘plan agenda’, duiken we nog even een boekwinkel in. De ideale agenda heb ik niet gevonden, wel viel ons oog op een boek met de titel f*ck it. Het is wat het is. Zo’n titel hadden wij ook kunnen bedenken, dit is precies zoals wij in het leven (proberen) te staan.

Sunday in a picture

my week in pics ontbijt

M’n ontbijt met kefir, verrassend lekker!

my week in pictures trainen

Workout time!

Heb jij wel eens kefir gegeten? Ik heb het voor het eerst bij m’n ontbijt gehad en jeetje wat is dat lekker fris zeg. De naam kefir vind ik persoonlijk nogal muffig klinken, maar de smaak vind ik alles behalve dat. De rest van de dag heb ik heerlijk rond gelummeld; lekker trainen, ‘gluren’ in het nieuwe huisje van mijn neefje en natuurlijk mijn dag afgesloten met een bakkie koffie bij mijn zussie.

En hoe was jij week? Tell me all about it in een reactie hieronder!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.