My week in pics #plog 34

27 augustus 2018
my week in pics

Iets met Arie Boomsa, de Gezinsbode, Atkins; lllianne from the blog draaide deze week als virtual assistant en content creator weer op volle toeren. Dit en meer zie je allemaal in My week in pics, enjoy!

My week in pictures #plog 34my week in pics week 34

Monday in a picture

my week in pics mosselen

Het recept ‘Oosterse mosselen uit de wok’ kun je binnenkort lezen op Followfitgirls.com.

Zo’n beetje de hele dag ben ik bij Human Concern in Zwolle, super leerzaam, maar ook super intensief. Het klinkt misschien raar, maar het herstellen van een eetstoornis voelt soms bijna als een full time job. Weet je waar ik op zo’n Human Concern-dag wel heel erg van geniet? De treinreis! Ik neem altijd m’n laptop mee en als de WIFI me niet in de steek laat type ik zo een paar artikelen voor mijn eigen site of een van de websites waar ik voor blog. Zo heb ik vandaag een recept geschreven hoe je een heerlijk Oosters gerecht met mosselen kunt maken.

my week in pics Body & Fit

Gisteren besteld en vandaag al in huis; dat noem ik nog eens service!

Als ik thuis kom ligt er een briefje van Post.nl op de deurmat dat er een paar huizen verder op een pakket voor me ligt. Yay, het mijn bestelling van de Body&Fit-shop! Gisteren besteld en vandaag al in huis, dat noem ik nog eens service.

Tuesday in a picturemueslirepen maken

Yay, eindelijk heb ik tijd om het recept hoe je zelf mueslirepen kunt maken uitgewerkt en online te zetten. Marlou appt me vanuit Samos een preview van het artikel dat morgen over haar als internetonderneemster in de Groninger Gezinsbode komt te staan. Oei, er staan best wat ‘missers’ in wat ik echt super zonde vind (ik hou me echt heel erg in). Rosemarije, ze schrijf regelmatig gastblogs voor llianne.com, mailt me het nieuws dat ze een jaar in Floriada gaat wonen. Voor haar vind ik het ontzettend leuk, zelf vind ik het wel heel jammer omdat we zo’n leuk contact hadden. Haar laatste blog Tips voor een duurzame badkamer zet ik daarom, als een soort extra dank je wel, gelijk online.

Wednesday in a picture

my week in pics atkins

In je uppie foto’s van jezelf maken zonder statief is toch best een ‘dingetje’.

Voor Followfitgirls verdiep ik me in de missie van Atkins en het ‘dieet vooroordeel’ dat ik over ze had verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik lees dat hun missie juist NIET een dieet, maar een blijvende gezonde lifestyle is. Bij het artikel dat ik schrijf voor ze schrijf over de nieuwe Atkins Harvest snack repen (echt een aanrader) horen natuurlijk ook foto’s. Heel creatief, al zeg ik het zelf, zet ik m’n mobiel op een trap om zo wat foto’s van mezelf te kunnen maken. Ondanks dat het best een gedoetje is, heb ik er ontzettend veel lol in. Na alle foto hilariteit ‘duik’ ik de sportschool voor een benen training. Heerlijk!

my week in pics atkins fotoshoot

Een ladder als statief, hoe creatief kun je zijn 😉

gezinsbode

Marlou in de Groninger Gezinsbode!

O ja, en de Gezinsbode valt op de deurmat. Ondanks ‘de missers’ waar ik het al eerder over had, wordt mijn naam wel 2 keer in het artikel genoemd. Nieuwsgierig? Hier vind je het hele artikel. In mijn mailbox zit een e-mail van Nicole, redactrice van het online jongerenplatform XYZ (van AD.nl), of ik interesse heb om mee te werken aan een programma van Arie Boomsma dat gaat over de vooroordelen over fitgirls. Word ik nu in de maling genomen of zou dit echt zijn? Ik mail haar enthousiast terug, wel met in mijn achterhoofd ‘dat zullen we eerst nog wel eens zien’.

Thursday in a picture

Wist jij dat er in Eindhoven een MyJewellery shop zit?

Voor 9 uur heb ik al een e-mail van Nicole met de vraag of ze me vandaag mag bellen om het een en ander door te spreken. Zo gezegd, zo gedaan en om 15 uur hang ik met haar aan de telefoon. Geen idee of het doorgaat, maar dat ze me benaderd heeft vind ik al hartstikke leuk. Mijn personal trainer heeft een nieuwe core training voor me gemaakt, yay! Net als m’n nieuwe benen training is deze ook ontzettend pittig, kom maar op met die sixpack.

Season Sister Sale, een van de leuke hotspots in Eindhoven.

Wat de leukste hotspots om te shoppen zijn ontdek ik tijdens het schrijven van de blog 6 x de leukste winkels in Eindhoven voor Followfashion.nl. Jeetje, wat hebben ze veel leuke winkels zeg! Ik krijg accuut zin om te gaan shoppen.

Friday in a picture

my week in pics fashion

Outfit of the day 🙂

Het weer is niet echt top en juist daarom heb ik zin om iets vrolijks aan te doen; een knalgele broek met shiny sneakers. Ik zeg hilarisch.

my week in pics challenge

Heb jij wel eens een 10.000 stappen challenge gedaan?

De online Facebook-community BODYBOOST van Followfitgirls is toe aan een nieuwe challenge en daar werk ik het een en ander voor uit. Een 10.000 stappen challenge lijkt me wel een leuke uitdaging want om 10.000 stappen op een dag te zetten is best een klus. Weet jij eigenlijk hoeveel stappen je op een dag zet? Tijdens het uitwerken van de challenge mail ik gezellig een paar keer heen en weer met Anine van Body&Fit over het testen van nieuwe producten uit hun assortiment. Ze stuurt me dezelfde middag nog een doos vol spullen op, dus waarschijnlijk wordt het morgen al bezorgd.

my week in pics neeje

Hoe leuk is de inrichting van het huis van m’n neefje? I love it!

De middag sluit ik gezellig af met een bakkie koffie in het nieuwe huisje van mijn neefje. Een perfect einde van mijn dag, lekker knus op de bank naast m’n zussie met als gastheer mijn neefje. Love it!

Saturday in a picture

motivatie tips voor na je vakantie

Vakantie of geen vakantie, ik sport altijd. Gewoon omdat ik er blij van word.

‘s Ochtend lummel ik heerlijk wat in huis, je weet wel van die typische weekend klusjes zoals de was doen en schoonmaken. Tijd voor iets leuks: ik ga helemaal op in het schrijven van de blog 5 x motivatie tips voor na je vakantie. En ja hoor, daar is de postbode al met een doos vol lekker van Body&Fit. Kan ik volgende week weer heerlijk aan de kokkerel!

my week in pics ikea

Hoe leuk is deze stoel van Ikea?!

Samen met zussie slenter ik ‘s middags door de Ikea om wat nieuwe spullen voor haar slaap- en walkin closet te halen. Jeetje wat is het druk zeg! Maar hé, we laten ons niet gek maken en shoppen heerlijk alle spulletjes bij elkaar.

Sunday in a picture

my week in pics styling

Zussie is druk in de weer met het restylen van d’r huis.

In de ochtend heb ik eindelijk m’n food opbergkast opgeruimd (was écht nodig) en daarna heerlijk mijn bovenlichaam getraind in de sportschool. Verder maak ik voor Followfitgirls.com een nieuwsbrief, schrijf ik deze blog en ga gezellig langs bij mijn zussie.

my week in pics walkin closet

Een walkin closet, daar droom toch elke vrouw van?!

Ze is al druk in de weer geweest met haar walkin closet en het wordt echt hartstikke mooi.

Dit is niet alles wat ik gedaan heb, maar om elk detail met je te delen is iets too much, vind je ook niet? Wat heb jij vorige week allemaal gedaan? Tell me all about it in een reactie hieronder!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.