My week in pics #plog 45

12 november 2018
dierenprint telefoon

Yay mijn ondernemersplan is af! En weet je, ik ben er best een beetje trots op, want ik heb ’em naast m’n dagelijkse virtual assistant en blogger werkzaamheden er gewoon nog ‘effe’ bijgemaakt. O ja, en ik heb nog iets besloten… Dit en meer zie je allemaal in My week in pics, kijk je mee?

My week in pics #plog45

my week in pics bedrijfsplan

M’n laptop en ik waren deze week onafscheidelijk….. Foto roosfoto.nl

Mijn online to do’s als virtual assistant en mijn blog werk voor Followfitgirls, Follow Fashion, BoostYourHealt en mijn eigen blog zijn eigenlijk al genoeg dingen om mijn dagen mee te vullen. Toch is het me gelukt om mijn bedrijfsplan voor Lilly and the City, ja dit is dé name of my new business, op tijd in te leveren. Je wilt niet weten hoe heerlijk, en opgelucht tegelijk, het voelde toe ik ’em per mail inleverde.

Tussen alle bedrijven door heb ik ook nog een meeting met Marlou, koffie date met Roos en een super gezellige lunch met Stephanie gehad. Wel even lekker om even m’n huis uit te zijn, m’n laptop in de wilgen te hangen en even in een andere omgeving én met andere mensen te zijn.

O ja, het nieuwe boek Mijn lifestyle guide van Rens Kroes vind ik echt een aanrader. Binnen 2 dagen had ik ’em al uit. Oké, ik moet wel zeggen dat ik niet super enthousiast over alle recepten ben omdat er soms wel ingrediënten voor nodig zijn waarvan in geen clue heb waar ik ze kan kopen. Wel vond ik het heel inspirerend om te lezen hoe zij zo positief in het leven staat. De review vind je binnenkort op m’n blog.

View this post on Instagram

📸 Weet je nog dat ik vorige week een fotoshoot had? Ik was stik zenuwachtig, want o jee ik heb alles behalve het gevoel dat ik voldoe aan het #instaperfect plaatje. Niet dat ik daar aan wil voldoen, toch maakt het me 🐞onzeker en kwetsbaar… . 🌹Roos stelde me helemaal op m'n gemak en in no time voelde ik me (bijna) helemaal in m'n element. Het was ontzettend gezellig én super leuk om te doen! . Het resultaat van de shoot? De foto's zie je binnenkort op m'n #instafeed én op m'n nieuwe website. So stay tunes! En voor straks: prettig weekend!💃 . Foto: @roosfoto_groningen . . . . . #ondernemendevrouwen #instaperfect #enyoythethingsyoudo #ondernemen #fotoshoot #zzper #ambitieuzemeisjes #dutchgirlboss #virtualassistantlife #virtualassistant #personalassistant #virtualassistantservice #dutchgirlboss #contentcreator ##in #womeninbusiness #mycreativebiz #solopreneur #bloggers #beyourownboss #womenwithambition #womeninbusiness #onlineassistant #workvirtually #freelance #zelfstandigondernemer

A post shared by Virtual assistant | Blogger (@lllllianne) on

In de intro zei dat ik iets besloten heb… Dit was de laatste editie van My week in pics. Ik vond het super leuk om deze plog te maken, maar ik bedacht me opeens dat je me net zo goed op Instagram kunt volgen. Daar krijg ik je à la minute te zien wat ik aan het doen ben. Is toch veel leuker?! Kan ik de tijd die ik met deze plog kwijt ben invullen met het schrijven van een ander leuk artikel voor je schrijven.

liefs llianne

Jij wil toch ook het liefst het hele jaar met een heerlijke summer glow op je gezicht rondlopen? Dan is het nu tijd om in actie te komen: zo houd je je huid herfst-proof!

Foto boven: Roosfoto.nl

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.