My week in pics #plog30

30 juli 2018
my week in pics plog

Hoezo komkommertijd in de zomer? Oké, zelfs ik paste mijn tempo vorige week iets door het warme weer, maar stilzitten? No way! Kijk maar: My week in pictures #plog 29.

My week in pictures #plog 30my week in pics

Monday in a picture

my week in pics body en fitMijn drinkfles nog even vullen met een boost energie en op naar de sportschool. Weet je dat ik me altijd verheug om te gaan trainen? Ik vind het heerlijk om even lekker met mijn lijf bezig te zijn. Love it!

Tuesday in a picture

martinitorenDe Martinitoren heeft een opfrisbeurt nodig en om hier geld voor in te zamelen kun je samen met the boys van Fit.nl bootcampen op D’ Olle Grieze. Als er zo iets leuks in mijn hometown georganiseerd wordt, kan ik het niet laten om er een blog over schrijven to spread the news worldwide. Om even te checken of ik bovenstaande foto bij het artikel mocht plaatsen had ik een mail naar Marketing Groningen gestuurd. Ik kreeg een hele leuke mail terug dat ze heel blij waren met mijn initiatief en gelukkig vond Deon de Graaf (de fotograaf) het gebruik van de foto geen probleem.

Wednesday in a picture

my week in pics nibbleMag ik je even voorstellen aan mijn logeetje Cibble (de hond van Roos). Roos en Martin zijn een weekje kanoën en daarom blijft ‘ie gezellig een weekje bij mij en verzorg ik Martins katten Lisa en Fabio. my week in pics fabio
Nu had ik niet echt iets met katten, maar sinds m’n zus een kitten heeft en ik voor Lisa en Fabio zorg krijg ik er steeds meer lol in.

Thursday in a pictures

my week in pics blogVoor Followfitgirls.com schrijf ik een blog over de inhoud van mijn sporttas en bij een artikel horen natuurlijk ook foto’s. M’n zussie is zo lief om bij haar in de tuin een hele serie foto’s van me te maken. Ik moest er even ‘inkomen’ maar het resultaat is best ‘geinig’ al zeg ik het zelf.

Friday in a picture

my week in picsmy week in pics smoothiePfff 30+ op de thermometer is toch best pittig, lang leve de schaduw en koude smoothies! Het is zelfs zo warm dat ik blij ben als ik onder de airco in de stoel bij de mondhygiëniste lig.

Saturday in a picture

my week in pics moodboardmy week in pics ijskoffieVandaag ben ik weer heerlijk bezig geweest met m’n secret project en heb ik onder andere een moodboard gemaakt. Wat ‘het’ precies wordt en hoe het er uit gaat zien (klinkt best cryptisch, sorry), daar ben ik nog niet helemaal over uit maar het krijgt steeds meer ‘vorm’. En dit alles onder het genot van een heerlijke ijskoffie. Het recept post ik deze week.

Sunday in a picture

my week in pics plannenHet goed plannen heb ik nog niet helemaal onder de knie (lees: ik prop altijd te veel op een dag), maar voordat de nieuwe week begint maak ik een overzicht van alle dingen die ik voor llianne.com en als virtual assistant van Marlou wil doen en plan ik mijn afspraken in.

Zo zag My week in pictures er in tropische sfeer ongeveer uit. Wat heb jij vorige week gedaan? En ik ben ook super nieuwsgierig of je binnenkort op vakantie gaat en zo ja waar je heen gaat.

Fijne week & liefs llianne

Heb je al gelezen dat ik misschien een tattoo laat zetten? 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.