My week in pics #plog35

3 september 2018

Lezen, koken en sporten, dit was zo’n beetje de rode draad in my life als lifestyle blogger en virtual assistant. Dit en meer zie je allemaal in My week in pics, enjoy!

My week in pictures #plog 35my week in pics blog 35 overizcht

Monday in a picture

In retro-style even een frisse neus halen.

In de ochtend vermaak ik me prima met allerlei virtual assistant klussen. Na een heerlijke wandeling met m’n hond, maak ik snel even een lunch en hup op naar de gym. Voor het Instagram-account van Followfitgirls ga ik foto’s maken in TrainMore. Al snel merk ik dat het best lastig is om hier een fotogeniek plekje te vinden, toch lukt het uiteindelijk wel.

Creatief sportfoto’s maken 😉

Voor het eerst sinds tijden volg ik weer een groepsles, jeetje is dit pittig zeg. Als ik de instructrice bedank voor de leuke les, vertelt ze dat ze me herkent van BasicFit, hoe leuk is dat!

Tuesday in a picture

De Hema heeft altijd van die té leuke hebbedingetjes, vind je ook niet?

Ik moet vroeg omdat ik voor 8 uur al op de fiets naar het station moet zitten. Met het slaap nog in mijn ogen stap ik net op tijd in de trein naar Zwolle richting Human Concern. In de trein maak ik een paar Facebook-posts voor Followfashion en de Happy New You-groep van Followfitgirls. De rest van de dag lummel ik een beetje aan en ga ik nog even naar de Hema. Als ik allemaal items met bananen erop zie liggen, denk ik gelijk aan Ana, ook wel bekend als Anabanana. Ik maak een paar foto’s en app ze haar gelijk. Het is dat ze nu voor een jaar in Australië zit, maar anders had ik zeker wat spulletjes voor d’r gekocht. saladebar raAan het eind van de middag schrijf ik een blog over saladebar Rå omdat ik dit echt een hele leuke hotspot in Groningen vind. Echt een aanrader!

Wednesday in a picture

Gister had ik Rå laten weten dat ik een artikel over ze geschreven had, krijg ik nu een enthousiaste reactie terug dat ze het op hun Facebook-pagina gedeeld hebben. Ik zeg: geluksmomentje!

Op naar TrainMore, zin in!

Tijdens m’n core training belt zussie of ik zin heb om vanmiddag met d’r te gaan shoppen. Natuurlijk! Het gevolg is dat we de halve middag in de Zara doorbrengen, maar wel met twee super leuke outfits voor zussie als resultaat. Yay!

Thursday in a picture

In het kookboek van de Body&Fit-shop staan maar liefst 75 recepten voor een healthy lifestyle; love it!

Ik wist niet dat je met wraps zo veel lekkere recepten kunt maken zeg!

In het verrassingspakket dat ik van de Body&Fit-shop gekregen had, zat ook een kookboek. Nadat ik een paar recepten bekeken heb, ben ik helemaal enthousiast omdat ze lekker én makkelijk te maken zijn. Love it! Voor m’n lunch en avondeten leef ik me helemaal uit op de wraps van de Body&Fit-shop. De recepten werk ik binnenkort uit voor Followfitgirls.

De review van het boek ‘Proudly imperfect’ staat binnenkort op m’n blog.

De laatste bladzijde van het boekProudly Imperfect heb ik net dichtgeslagen en van Kosmos ontvang ik al het volgende boek waar ik een review over mag schrijven: Drink meer koffie van Dr. Bertil Marklund.

‘Drink meer koffie’, van de titel van het boek alleen al word ik blij.

’s Avonds lees ik gelijk de eerste twee hoofdstukken, en mijn eerste indruk? Very interesting! De review van Proudly Imperfect is in the make en zodra ‘ie klaar is laat ik het je gelijk even weten.

Friday in a picture

nagellak trends najaar 2018

Zit ik een blog over de nieuwe nagellak trends te schrijven, zien m’n eigen nagels er alles behalve on point uit. Oeps.

Weet je nog dat ik vorige week gebeld werd voor een online tv programma met Arie Boomsma? De redactrice vraagt of ik eind september eventueel ook beschikbaar ben. Ja hoor, geen probleem. Of het doorgaat blijft nog even de vraag; spannend! Voor Marlou regel ik nog het een en ander voor de Blogger Closet Sale en nog wat andere online dingetjes.

It’s a wrap…

Ook maak ik weer een Body&Fit-recept en wat foto’s die ik bij het artikel kan plaatsen. Voor mijn eigen site type ik in no time een blog over de nagellak trends najaar 2018. Ik ben echt geen beauty blogger, maar alles rondom fashion & beauty vind ik gewoon heerlijk om over te schrijven én om zelf mee bezig te zijn.

Saturday in a picture

Oké, ik zie er hier misschien niet op m’n best uit, maar m’n wenkies wel 😉

Voor 10 uur heb ik de boodschappen al achter in de auto staan en rijd ik naar Vries voor een gezellig bakkie koffie bij mijn ouders. Met mijn vader wandel ik naar zijn groentetuin en ik mag zoveel ‘lekkers’ meenemen als ik wil. Blij als een ei rijd ik met een tas vol groente weer naar huis. ’s Middags zitten zussie ik heerlijk in het zonnetje op een terras met onder de tafel twee tassen van kledingwinkel Fifty Six. Oeps, shoppen was niet helemaal de bedoeling, maar als je op de hele collectie korting krijgt kunnen we de verleiding niet weerstaan. Ik ben helemaal happy met een paar stoere boots en een sporty rok en zussie met een te leuk tijgerprint bloesje en een fancy joggingbroek. O ja, en kon er gratis m’n wenkies laten bijwerken. Tja, dat laat is me natuurlijk niet twee keer zeggen!

Sunday in a picture

my week in pics kimchi

Kimchi in the make; het ziet er misschien niet hilarisch lekker uit maar dat is het zeker weten van Yes!

Heb jij wel eens kimchi gegeten? Op een vlog van Mascha Feoktistova zag ik dit en na wat speurwerk op internet vond ik het recept. Omdat het zo’n 3 uur moeten ‘inwerken’ maak ik het alvast zodat ik het tussen de middag kan eten. Het recept werk ik binnenkort voor je uit, het is namelijk best heul lekker.

Op naar de gym met m’n nieuwe boots aan.

M’n benen training valt me vandaag behoorlijk zwaar en vooral die 20 diepe squats hakken er in. Het was afzien maar met een voldaan gevoel fiets ik (met moeite) naar huis.

After workout snack.

Tijdens m’n after workout snack zoek ik de foto’s voor deze blog uit. Weet je dat ik het schrijven van deze blog niet alleen leuk vind om het met jullie te delen? Ook voor mezelf is het een mooie terugblik én super leerzaam om te zien waar ik m’n planning kan aanpassen om nog productiever aan de slag te gaan.

Zelf kijk ik terug op een heerlijke week, en hoe was jou week? Tell me all about it, vind ik ontzettend leuk!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.