My week in pics #plog42

22 oktober 2018
my week in pics

Ik heb mijn huis verkocht! Hoe leuk, spannend en fantastisch is dat?! Tussen alle huis perikelen door heb ik vooral gedaan waar ik ontzettend blij van word: het schrijven van blogs. Ja echt, van schrijven krijg ik een sparkle in my eyes. Dit en meer zie je allemaal in My week in pics, kijk je mee?

My week in pics #plog42

my week in pics huisDoe ik het of doe ik het niet…

Het hele weekend heb ik er over nagedacht. Wil ik mijn echt huis verkopen? Is dit wel het juiste moment, en waar ga ik dan wonen? In mijn hart wist ik eigenlijk al of het een JA of een NEE zou worden, maar toen zussie aanbood dat ik eerst wel bij haar mag wonen, wist ik het echt zeker: ik doe het! Het voelt gewoon goed, en je hart is toch je beste raadgever? Ik denk dat je nu gelijk wel weet wat mijn highlight of the week is…

Highligt of the week: ik heb mijn huis verkocht!

O ja, nog meer leuk nieuws: als zussie d’r huis ook verkoopt gaan we samen op zoek naar een mooi huurhuis. We zitten er zelfs aan te denken om samen op een woonboot te gaan wonen. Beide hebben we ‘iets’ met water en op een boot in de stad voel je toch net een tikkie meer vrijheid. Voordat ik dit huis kocht heb ik 4 jaar op een woontboot gewoond and I loved! Op de huurbaas na dan, die was me toch een partij irritant.

llianne from the blog

Foto KARWEI

karwei huis inspiratie

Foto KARWEI

Tussen alle huis perikelen door heb ik als VA vooral blogs geschreven. Als schrijvende over de het KARWEI-huismusthaves this season, fabels en feiten over suiker, hoe je krullen in je haar maakt en een healthy recept voor bananen pannenkoekjes, ging er opeens een lampje branden. Schrijven vind ik het leukste wat er is! Oké, andere online taken die ik als virtual assistant voor ondernemers doe vind ik ook fantastisch, maar schrijven… that makes me the most happy!
pancake party
Verder ben ik nog steeds bezig met mijn ondernemersplan en de Instabranding training van Marlou. Misschien is het je al opgevallen dat ik op Instagram wat actiever ben. En weet je, ik vind het best spannend. Om meer van mezelf te laten zien voelt best kwetsbaar. Herken je dat, of ben ik nu de enige muts die dit best een ‘dingetje’ vindt? Ik heb mezelf een schop onder mijn kont geven en nu is mijn motto: just do it. Het grappige is dat ik er eigenlijk ontzettend veel lol in heb.

‘Kort’ samengevat zag mijn weer er zo ongeveer uit. En jij, hoe was jou week? Laat je het me weten in een reactie hieronder?

liefs llianne

Zoek je nog leuke 2ehandskleding en/of schoenen? Kijk dan zeker even in mijn kledingkast op UnitedWardrobe en op Marktplaats!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.