My week in pics #plog43

29 oktober 2018
my week in pics

Wist jij dat het in Groningen makkelijker is om je huis te verkopen, dan om een budget proof huurhuis te vinden? Ja echt! Maar ik zet mijn zoektocht stug door en ging vorige week voor het eerst actief op huizenjacht. En ik heb ook nog een leuke kortingscode voor je… Exiting! Dit en meer zie je allemaal in My week in pics, kijk je mee?

My week in pics #plog43

Gluren bij de buren, zo voelt mijn huizenjacht. Tja, toch best raar dat je zo maar in iemands huis rondloopt en overal mag rondkijken. Voelt wel een beetje gênant, wel heel leuk om te zien hoe iedereen zijn huis inricht. Van een huis weet ik al dat ik het niet ‘krijg’, en binnenkort hoor ik of ik me tijdelijk in een studio in de binnenstad mag settelen. Ik hoop echt dat het doorgaat, so keep your fingers crossed.

my week in pics huizenjacht

Misschien dat dit binnenkort m’n nieuwe voordeur wordt…

 

Highligt of the week: ongegeneerd gluren bij de buren!

beter slapen tips
my week in pics power momBelieve it or not, maar ik ben nog steeds bevangen door het leesvirus. Over Van dit boek ga je beter slapen heb ik een review geschreven en m’n mening over het boek Power Mom is in the make. Ja, je leest het goed een boek voor moeders, en nee ik ben niet zwanger. Ik was gewoon ontzettend nieuwsgierig naar dit boek. En die nieuwsgierigheid? Tja, dat zit nu eenmaal in het aard van het beestje.


Nu lees ik het boek Work hard, play hard van Danique Bossers. En ik moet bekennen dat ik dit boek toch een ‘tikkie’ interessanter vind dan het mommy-boek. Maar dat komt vast omdat ik geen mommy ben…


De blogs die ik vorige week voor FollowFashion schreef staan nu allemaal online, yay! Dus als je benieuwd bent naar de fashionable ruiten trend, hoe je krullen in je haar kunt maken en als je trek hebt in jummy banaan pannenkoekjes, zou ik zeker effe gaan kijken. O ja, en op Followfitigirls geef ik je ook nog 5 x ontbijtinspiratie tips. Lees(- en bak)voer genoeg, dacht ik zo.

Of ik nog niet genoeg te doen heb als virtual assistant, het schrijven van mijn ondernemingsplan en het volgen van een Instabranding training, heb ik me ook aangemeld voor de Insta stories challenge van Marlou’s Academy. Zoiets leuks kan ik gewoon niet laten schieten. De challenge begint op 1 november, dus als je zin heb om (gratis) mee te doen…

Tot slot heb ik nog iets leuks voor je…

Met de code LIANNExBYH10 krijg je 10% korting* op het gloednieuwe membership van BoostYourHealth, hoe leuk is dat?! Het is vooral ook heel lekker, want je krijgt niet alleen korting bij verschillende online shops, je kunt ook lekker voordelig eten bij allerlei leuke food hotspots in Nederland. I like it zeker, want nu kan ik extra voordelig m’n favoriete salade bij Saladebar Rå bestellen.

 En jij, hoe was jou week? Laat je het me weten in een reactie hieronder?

liefs llianne

Zoek je nog leuke 2ehandskleding en/of schoenen? Kijk dan zeker even in mijn kledingkast op UnitedWardrobe en op Marktplaats!

* de korting geldt voor een membership van een jaar.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.