My week in pics #plog44

6 november 2018
my week in pics

Oeps, het is al dinsdagavond en mijn plog staat nog niet online. Ik ben het echt niet vergeten hoor, maar was druk in de weer met mijn ondernemersplan en de Insta stories challenge van Marlou’s Academy. En ik heb nog iets heel leuks gedaan: Roos heeft weer hele mooie foto’s van me gemaakt. Dit en meer zie je allemaal in My week in pics, kijk je mee?

My week in pics #plog44

M’n missie naar een budget proof huurhuis in Groningen is nog steeds up and running en helaas nog zonder resultaat. Dus mocht je nog een leuk huisje voor me weten, laat het me weten!

Model for a day

Voor de fotoshoot was ik weer stik zenuwachtig, iets met onzekerheid enzo, maar net als de vorige keer stelde Roos me in no time op mijn gemak. Voor deze shoot heeft ze ook m’n make-up gedaan. Wel even wennen hoor, om mezelf zo te zien omdat ik zelf niet verder kom dan een beetje mascara en foundation. De foto’s vind je straks terug op m’n nieuwe website waar ik mijn diensten als virtual assistant aanbied. En ik ‘stalk’ je er de komende tijd ook gezellig mee op mijn Instagram-account.

Alvast een kleine sneak peak van de fotoshoot:Ennuh, als jij nog mooie foto’s van jezelf voor bijvoorbeeld je website, LinkedIn profiel of whatever nodig hebt, dan raad ik je Roosfoto.nl 100% aan!
power mom boek
Nee, ik ben niet zwanger en heb ook geen kinders hier in huis rondlopen, maar toch heb ik een review over het boek Power mom geschreven. Ik was gewoon ontzettend nieuwsgierig naar het boek, vooral omdat ik me afvroeg ik er als non mom ook iets van kon opsteken. Tja, wie wil er nou niet meer balans in z’n leven. Dat willen we toch allemaal?!

Uitgeverij Kosmos verraste me met het nieuwe boek Mijn lifestyle guide van Rens Kroes. Er zat een heel lief kaartje van Rens bij, van dat soort kleine attenties maakt mijn hart echt een sprongetje. En mijn eerste indruk van het boek: like it! 
Mocht je het in mijn vorige plog gemist hebben:

Met de code LIANNExBYH10 krijg je 10% korting* op het gloednieuwe membership van BoostYourHealth, hoe leuk is dat?! Het is vooral ook heel lekker, want je krijgt niet alleen korting bij verschillende online shops, je kunt ook lekker voordelig eten bij allerlei leuke food hotspots in Nederland. I like it zeker, want nu kan ik extra voordelig m’n favoriete salade bij Saladebar Rå bestellen.

 En jij, hoe was jou week? Laat je het me weten in een reactie hieronder?

liefs llianne

Zoek je nog leuke 2ehandskleding en/of schoenen? Kijk dan zeker even in mijn kledingkast op UnitedWardrobe en op Marktplaats!

* de korting geldt voor een membership van een jaar.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.