My week in pictures #plog 27

9 juli 2018
my week in pictures

Ik verveel me nooit en heb altijd wel iets te doen. Hoe ik week 27 moeiteloos gevuld heb? Je ziet & leest het allemaal in My week in pictures #27.

Monday in a picture

my-week-in-pictures-1Ik wist niet dat lezen zo leuk was, het boek SUPER OLCAY heb ik binnen week week uitgelezen. Voor mij is dat echt super snel omdat ik jarenlang geen boek aangeraakt heb. Olcay’s verhaal vind ik zo inspirerend dat ik het niet kan laten om er binnenkort een blog over te schrijven. Wedden, dat je het dan ook wilt lezen!?

Tuesday in a picture

converse all stars schoonmakenNa een pittige sessie bij Human Concern heb ik vooral zin in iets ontspannends. Ik heb me dan ook heerlijk uitgeleefd op het schoonmaken van mijn sneakers en het schrijven van de blog DIY (witte) Converse All Stars schoonmaken.

Wednesday in a picture

Een groot voordeel om mijn stage als virtual assistant voor Marlou (o.a. van Followfashion.nl) vanuit huis te doen vind ik dat ik zowel binnen in m’n cosy home office als relaxed buiten in de tuin met m’n to do-list in de weer kan.

Thursday in a picture

my week in pictures 4Blijk ik al 6 weken met een breuk in mijn voet rondgelopen te hebben. De huisarts dacht dat het een ontsteking was (op de foto was toen geen breuk te zien), maar in het ziekenhuis bleek dit toch niet zo te zijn, oeps.

Friday in a picture

my week in pictures 2Het uitje van het Followfitgirls-team was ontzettend gezellig en tegelijkertijd best confronterend omdat ik weer even met m’n neus op de feiten werd gedrukt dat my body nog wel een boost energie nodig heeft.

Saturday in a picture

my week in a picture
Mag ik je voorstellen aan Baby Tiger, het nieuwe huisgenootje van mijn zus.

Sunday in a picture

my week in picures 3
Sinds ik het kookboek 7 ingrediënten VEGAN gelezen heb, heb ik een hele andere kijk op vegan food gekregen en maak ik regelmatig een recept uit het boek. Zo ook deze Sushi Sandwich; super lekker en easy to make.

Zo zag my week in pictures er in vogelvlucht uit. En hoe was jouw week? Tell me all about it!

liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.