My week in pictures #plog 29

23 juli 2018
my week in pictures schoen

Hoeveel graden de thermometer ook aangeeft, deze bezige bij verveelt zich never nooit niet. Kijk maar: My week in pictures #plog 29.

my week in pictures plog

My week in pictures #plog 29

Monday in a picture

my week in pictures workoutMijn Personal Trainer Hans was zo lief om gelijk na zijn vakantie mijn splitschema met een core training uit te breiden. YAY kan ik weer lekker aan de slag!

Tuesday in a picture

inflatablesIk schrijf eigenlijk (bijna) alleen maar over dingen waar ik enthousiast en/of blij van word (en ik hoop dat jij er ook happy van wordt) en als waterrad kon ik het dan ook niet laten om een blog over de leukste floaties te schrijven.

my week in pictures cibble
Aan het eind van de middag heb ik heerlijk met Cibble, de hond van mijn vriendinnetje Roos die een hele leuke fotoreportage van me maakte, gewandeld. Ze had even geen tijd voor haar schatje, nou dan laat ik ’em met alle plezier even uit. That’s what friend are for!

Wednesday in a picture

my week in pictures businessEen van mijn dromen is om een eigen bedrijf te beginnen en om het niet een eeuwige fantasie te laten blijven volg ik bij Pretty Ambitous een workshop hoe ik mijn droom waar kan maken.  Dus als jij ook een business wilt starten zou ik zeker over op PrettyAmbitious.nl kijken.

my week in pictures nijmegenMijn buurman van een paar huizen verderop stuurt me elk jaar een kaartje vanuit Nijmegen als hij meedoet aan de wandelvierdaagse. Ik vind het niet alleen super lief dat me elk jaar met een kaartje blij maakt, ik heb ook diep respect voor hem (en alle andere wandelaars) dat hij deze challenge aangaat.

Thursday in a pictures

my week in pictures schoen
Mijn bezoek aan het Martini Ziekenhuis vond ik eigenlijk wel het hoogtepunt van de week omdat ik eindelijk af en toe m’n gips ‘klomp’ mag inruilen voor a real shoe; YAY!

Friday in a picture


Ik ben niet zo’n food fan van de MacDonalds, alleen de koffie die ze hebben vind ik echt super lekker. En dat vind niet alleen ik, Roos vind het ook en daarom is de Mac onze place to be voor een koffiedate.

Saturday in a picture

my week in pictures terras
Zussie en ik gaan bijna elke zaterdag wel even in de stad om lekker effe rond te kijken. Vandaag was het een tikkie te warm om te shoppen en daarom hebben we heerlijk op het terras gezeten. Love it!
my week in pictures secret project Na een middagje op het terras met m’n zussie kon ik het niet laten om nog lekker even bezig te gaan met my secret project (hint: zie woensdag).

Sunday in a picture

M’n sneakers hebben de wasmachine overleefd; YAY!my week in pictures tattoo
Roos was zo lief om met haar mooie tattoos model te staan voor een blog die binnenkort op llianne.com verschijnt. Ik denk dat je al raadt wat het onderwerp is, toch?

Zo zag My week in pictures er zo ongeveer uit. Ik heb nog meer gedaan hoor, maar ik zal je alle details besparen. En hoe zag jou week er uit?

Fijne week & liefs llianne

Wist je al dat ik met een nieuwe serie blogs over #powerwomen bezig ben? De eerste blog staat al live: Super Olcay.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.