My week in pictures #plog 38

24 september 2018
my week in pictures

Deze week voel ik me net een foodblogger. Zo’n beetje de hele week ben ik in de weer met het koken van allerlei healthy partyfood recepten uit het nieuwe kookboek Eet als een expert – Party Time! van I’m a Foodie. Alles behalve vervelend hoor, en het is vooral super lekker. Kijk je mee? My week in pictures #38.

My week in pictures #plog 38my week in pictures

Monday in a picture

my week in pictures bestelling

M’n 1e bestelling bij AlieXxpress, spannend!

Na een fijn gesprek bij Human Concern in Zwolle word ik thuis blij verrast door de postbode: mijn bestelling van AlieXpress is er! Ik kan het niet laten om gelijk m’n nieuwe sportlegging en top te passen. Wauw wat zit dat lekker! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Dat het goed zit is leuk, maar het belangrijkste is dat ik er fijn in kan trainen. Op naar de gym. En ja hoor, m’n hele benen training zit het fantastisch. De review schrijf ik binnenkort voor je, ik wacht nog even af wat de Gymshark-dupes van de wasmachine vinden.

my week in pictures instabranding

Yay, vandaag start de Instabranding training van Marlou.

Vandaag is er nog iets leuks: ik begin met de Instabranding training van Marlou. Na de eerste les moet ik me inhouden om niet gelijk door te stomen naar les 2, zo leuk, leerzaam en interessant vind ik het.

Tuesday in a picture

my week in pictures

Pannenkoeken als ontbijt, als dat geen goed begin van je dag is?!

Zo’n beetje de hele dag vermaak ik me met het koken en fotograferen van de recepten uit het nieuwe kookboek Eet als een expert – Party Time! van I’m a Foodie. Dankzij de food foto-tips van Ana ben ik best een beetje trots op het resultaat. Oké, het kan altijd beter en mooier, maar al doende leert men toch? Op den duur ben ik ook wel effe helemaal klaar met al dat food gedoe en daarom ga ik heerlijk even een uurtje trainen.

my week in pictures

Partyfood: een tabouleh met quinoa, rode biet, peterselie & een yoghurt dressing.

Zussie is zo lief om na haar lange werkdag nog de tijd te nemen om allerlei foto’s van me te maken. Thanks zussie!

my week in pictures

Thanks zussie, for taking my picture!

Wednesday in a picture

eet als een expert partyfood

Party Time!

Vandaag bereikt m’n foodblogger-gevoel zijn hoogtepunt: voor Followfitgirls en voor mijn eigen blog schrijf ik een artikel over het kookboek Eet als een expert – Party Time!. Ik zit helemaal in de taste flow en voor de middag zijn beide blogs klaar. Super handig, want om 13 uur zit ik in ‘de schoolbanken’ voor mijn eerste workshop over het opzetten van mijn eigen onderneming. Ik zit hier samen met een ontzettend leuke groep enthousiaste ondernemers. De een wil met een foodtruck door Noord-Groningen toeren, de ander wil iets met mindfulness doen en weer een ander wil kleding uit Eritrea maken. Ik word er helemaal enthousiast van deze positive vibes. Heerlijk!

my week in pictures instabranding

Instabranding training les 2.

Aan het eind van de middag ga ik gezellig even bij zussie langs voor een kop koffie en daarna kan ik het niet laten om nog ‘even’ een les van de cursus Instabranding te volgen.

Thursday in a picture

Over dit kookboek heb ik het trouwens steeds, leuk om te hebben en/of om cadeau te geven.

Mijn personal trainer Hans heeft weer een hele pittige core training voor me bedacht. Heftig, but nice, but heftig. Klinkt dit niet als de titel van een boek van een bekende vlogster…Thuis settel ik me echte mijn laptop en mail Bart van I’m a Foodie de linken van beide blogs die ik voor ze geschreven heb. Ik krijg een hele enthousiaste mail terug, yay altijd fijn om te lezen dat iemand je blogs leuk vindt. Lotte mailt me een voorstel voor een samenwerking, en waar dit over gaat? Dat zie, en lees, je binnenkort op mijn blog.

my week in pictures

Online een les yoga volgen. Best leuk, vooral met 2 huisdieren die om aandacht ‘schreeuwen’ ;-).

Voor zussie stel ik een BBB workout samen, kan ik mijn personal trainer skills weer even oefenen. De workout gaat niet door omdat ze hoofdpijn heeft. En mijn hoofd voelt ook niet helemaal happy. Daarom besluiten we om online een yoga workout te volgen. Sasha en Baby Tiger (de kitten van zussie) zijn een tikkie jaloers en doen er alles aan om onze aandacht te krijgen. Baby Tiger ‘springt’ zelf op de laptop waardoor onze yoga teacher opeens van het scherm verdwenen is. Thanks B.T.! We waren beide best sceptisch of dit onze hoofdpijn zou verminderen, maar ik geef toe, het helpt echt.050&mode event groningenOmdat ik my hometown Groningen een warm hart toedraag, en ‘em graag in the picture zet, schrijf ik nog een blog over het mode event 050&MODE dat komende zaterdag plaatsvindt.

Friday in a picture

Om half 9 zit ik al helemaal zen (dat probeer ik tenminste) in een yogales, en hoewel dit eigenlijk niet echt mijn ding is, moet toegeven dat het toch best fijn is. Gister had ik marketing Groningen gemaild over de blog die ik over 050&MODE geschreven had, en ik krijg een ontzettend leuke mail terug. Geluksmomentje. my week in pictures huiswerk

Huiswerk maken 🙂Ik verplaats mijn home office naar zussies huis omdat ik even zin in een andere omgeving heb. Voor de workshops die ik voor het ondernemerschap volg moet ik allerlei opdrachten maken en bij zussie thuis verdiep ik me in de eerste opdracht. Dit is nog maar de eerste opdracht, en mijn enthousiasme om een eigen bedrijf op te zetten wordt alleen maar groter. Aan het eind van de middag zit ik weer bij zussie op de bank, gewoon effe bijkletsen. Had ik trouwens al vertelt dat Sasha bang is voor Baby Tiger? Ja echt, en B.T. daagt miss S. daarom alleen maar meer uit. Echt heel hilarisch om te zien.

my week in pictures

Wist je al dat ik ook blog voor BoostYourHealth.nl? Like it!

O ja, volgens mij heb ik dit nog helemaal niet verteld, maar ik blog ook voor BoostYourHealth.nl. Like it! Ik heb opeens inspiratie en jump daarom gelijk achter m’n laptop.

Saturday in a picture

my week in pictures legday

Today = legday

Als ik wakker word verheug ik me al op mijn benen training. Het klinkt misschien een tikkie raar, maar ik verheug me elke keer op een training. Snel even naar huis om m’n sport gear te droppen en hup op de fiets naar de Blogger Closet Sale. Super leuk én gezellig om Marlou en Rosa even te zien en te spreken.

my week in pictures

De Pepernotenfabriek, nooit geweten dat er zo veel verschillende smaken pepernoten zijn.

’s Middags ga ik met zussie weer naar de stad om een bakkie te doen. Gewoon gezellig en fijn. We ‘hoppen’ nog even binnen bij een De Pepernotenfabriek in de Brugstraat. Eenmaal thuis kan ik het niet laten om nog zo’n lekker partyfood recept uit het kookboek Party Time! te maken. Of m’n havermouttaartjes succesvol zijn? Ik heb mijn twijfels want zie zien er iets anders uit dan in het kookboek. Morgen ga ik ze proeven, ben benieuwd.

Sunday in a picture

Les 3 van de cursus Instabranding.

Om 10 uur zit ik weer zen in de yogales. Als je me een jaar geleden verteld had, dat ik dit vrijwillig zou doen had ik je never nooit geloofd. Het weer is vandaag alles behalve shiny (klink als regen) en daarom lummel ik de rest van de dag wat aan, vooral achter m’n laptop. Ik vermaak me heerlijk met de Instabranding training, de ondernemerschap workshops en het schrijven van deze blog. En natuurlijk chillen bij zussie op de bank. Je bent BSF’s (= Best Sisters Forever), of je bent het niet hé. O ja, en m’n havermoutttaarjes? Tja, wat zal ik er van zeggen. De smaak is top, de looks alleen iets minder. Kijk maar:

Kijk en vergelijk: links = mijn havermouttaartje & rechts = het havermouttaartje van I’m a Foodie…

Zo zag mijn food week er ongeveer uit, en hoe was jou week? Tell me all about it in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.