My week in pictures #plog 39

1 oktober 2018
DOT

Mijn eigen onderneming, waarvan ik de naam nog even geheim houd, krijgt steeds meer vorm. Super spannend en leuk! Ik ben dan ook heerlijk bezig geweest mijn mijn ondernemersplan én met de Instabranding training van Marlou. O ja, en ik ben helemaal in to the ’90’s fashion en dierenprints Kijk je mee? My week in pictures #39.

My week in pictures #plog 39my week in pictures

Monday in a picture

overprikkeld

M’n review over dit boek ‘Overprikkeld’ staat binnenkort op llianne.com.

Confession: het eerste wat ik doe als ik wakker word is een kop koffie drinken. Volgens het boek Drink meer koffie, is het goed voor je gezondheid én word je er gelukkiger van, dus zo’n dramatisch is het ook weer niet. Daar zit ik om half 7 met m’n ogen nog half dicht, met een kop koffie en mijn iPad op de bank een boekje te lezen. De laatste bladzijden van het e-book Overprikkeld van Liesbeth Kamerling en Lieke Zunderdorp swipe ik om. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik er van vind. Zeker interessant, maar ik voel ook ergens een ‘maar’. Binnenkort lees je het wel op m’n blog.

overprikkeld

Liesbeth Kamerling & Lieke Zunderdorp

Na een weekje vrij pak ik m’n freelance life als virtual assistant weer op. De ochtend vliegt voorbij en voordat ik het weet zit ik in de schoolbanken bij Restart. We mogen allemaal een korte presentatie over onze ondernemersplannen houden. Van te voren was ik best een beetje zenuwachtig, maar ik wordt zo enthousiast van de presentaties van de anderen dat steeds meer zin krijg om mijn eigen plannen te presenteren. Oké, toen ik klaar was, vond ik het wel even spannend hoe iedereen zou reageren. Iets met onderzekerheid, denk ik. Ze reageren allemaal heel positief, wauw hoe leuk is dat!

Tuesday in a picture

witte sneakers

90’s comeback: de witte sneaker.

In de trein naar Zwolle verdiep ik me in de trends uit de ’90’s die nu een major comeback maken, met in de hoofdrol de witte sneaker. Best grappig om te zien, dat de dingen die ik toen droeg, nu weer helemaal trendy zijn. Zegt wel iets over mijn leeftijd, maar dat even ter zijde. In de trein naar huis zoek ik een paar mooie ’90-foto’s voor bij mijn blog, en ter goedkeuring mail ik ‘em naar Jaydee.

Voor een heel lief vriendinnetje shop ik bij de Hema een paar hebbedingetjes voor in een welkom-thuis-verrassingspakket. Ze heeft best een pittige tijd achter de rug, dus een kleinigheidje heeft ze meer dan verdiend.

Wednesday in a picture

pancake party

Pancake party! Thanks to Body&Fit dat ik deze heerlijke vegan pancakes mocht testen.

Pannenkoeken als ontbijt, beter kan je dag volgens mij niet beginnen. Na het ontbijt werk ik gelijk een paar online klussen af zodat ik daarna nog even met mijn ondernemersplan bezig kan. De rest van de middag zit ik bij Restart voor de ondernemersworkshop. Het is super intensief en best vermoeiend, maar tegelijkertijd krijg ik er ontzettend veel energie van om mijn eigen onderneming op poten te zetten. Eenmaal thuis ben ik wel even helemaal leeg, op en moe, so bank here I come!
my week in pictures instabranding
Ondanks dat ik moe ben, kan ik het niet laten om nog ‘even’ een les uit de training Instabranding van Marlou te volgen. Ik vind het gewoon ontzettend leuk én het sluit ook heel mooi aan bij mijn ondernemersplan.

Thursday in a picture

pancake party

Pancake Party!

Het is weer pancake party! Ik vind ze gewoon té lekker, en gisterochtend had ik er een paar extra gebakken, dus even in de magnetron and ready to eat.

DOT

Hotspot DOT in Groningen.

De ochtend vliegt voorbij en voordat ik het weet zit ik ’s middags met Marlou heerlijk in het zonnetje op het terras bij DOT. We spreken het een en ander voor Followfitgirls en Followfitgirls door, zodat we meer mooi op een lijn zitten en het voor mij duidelijk is waar ik mijn focus op ga leggen.

welkom thuis pakket

Yay, m’n vriendinnetje is helemaal blij met m’n welkom-thuis-verrassingpakket.

M’n vriendinnetje appt dat ze het welkom-thuis-verrassingspakket ontvangen heeft en dat ze er super blij mee is. Yay, was dat nou precies mijn bedoeling.

Friday in a picture

van dit boek ga je beter slapen

Hoop dat het helpt én dat ik er knapper van word…

Als ik mijn mailbox open zie ik een heel leuk mailtje van Kosmos Uitgevers dat ik een review mag schrijven over het boek Van dit boek ga je beter slapen (en je wordt er knapper van). Nou ik kan wel wat tips om beter te slapen gebruiken, en dat ik er ook nog eens knapper van word is helemaal mooi meegenomen. Na een workout is m’n koppie heerlijk  om aan de slag te gaan met mijn ondernemersplan. Ik dacht altijd dat dit iets super saais was, maar ik vind het alles behalve dat. Ik vind het heel leuk om er aan te werken omdat mijn ideeën hierdoor steeds meer vorm krijgen. Na een paar virtual assistant klussen vind ik het wel mooi voor vandaag. Zussie heb ik al twee dagen niet gezien, dus daar zit ik de rest van de middag heerlijk op de bank bij te kletsen. Als ik weer thuis ben kruip ik nog heel even met m’n laptop op de bank om een les uit de Instabranding training te volgen.

Saturday in a picture

ondernemersplan

Mijn ondernemersplan krijgt met de dag meer vorm, exiting!

Early bird zit ik voor half 7 al op de bank. Ik kan niet zeggen dat ik echt uitgeslapen ben, maar m’n darmen beginnen te ‘protesteren’ dus ik besluit maar op te staan. Een voordeel is wel dat ik voor de drukte de boodschappen al in huis heb én dat ik nog met mijn ondernemersplan bezig kan.

Maar liefst 20 minuten wachten op een kop koffie bij het News Café…

Volgens mij hoef ik het je niet meer te vertellen en weet je inmiddels wel met wie en waar ik op zaterdagmiddag te vinden ben. Inderdaad, ik ga met zussie naar de stad. Het is echt bere druk wat het is National Glamour day. Profiteer ik zelf ook van hoor, voor nog een 15 euro scoor ik bij Monki een lekker warme sjaal én een super comfi en dikke trui. Lucky me.

Mijn laptop en ik settelen ons op de bank en ik ga nog even aan de slag met de Instabranding training. De rest van de avond? Chillen op de bank en vlogjes op YouTube kijken.

Sunday in a picture

Time to workout! Deze keer leg ik de focus op mijn core en schouders. Voor Followfitgirls maak ik alvast een nieuwsbrief zodat ‘ie morgen de deur uit kan en voor Followfashion schrijf ik een blog met tips hoe je je kledingkast kunt opruimen. Nu weet ik gelijk hoe ik die van mijn onderhanden kan nemen, hij ziet er namelijk behoorlijk ontploft uit. Nadat ik nog even met mijn ondernemersplan en de Instabranding training bezig ben geweest, sla ik mijn laptop dicht.

Lang leve de self timer!

Hoe serieus kan je kijken 😉

Voor een artikel over dierenprints dat ik ga schrijven wil ik graag wat foto’s maken en daarom tover ik mijn kamer om in een kleine fotostudio. Het ziet er alles behalve professioneel uit, maar creatief is het zeker.

Heb jij al iets met een dierenprint in je garderobe?

Het is best mooi weer, dus op naar buiten! Met zussie, Sasha en Cibble ga ik een stukkie aan de wandel en daarna heerlijk aan de koffie.

Zo zag mijn week er ongeveer uit, en hoe was jou week? Tell me all about it in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.