My week in pictures #plog36

10 september 2018
my week in pictures

Op social media lijkt het vaak alsof iedereen 24/7 een perfect georganiseerd en happy de peppy leven heeft. En weet je, dan voel ik me soms best suf dat mijn leventje niet in dat picture perfect plaatje past. Nope, ik heb happy en minder happy dagen. Klinkt eigenlijk best gezond, toch?! Zo ook deze week, de ene dag I felt on top of the world en de andere dag alles behalve dat. Dit en meer zie je in My week in pics, enjoy!

My week in pictures #plog 36my week in pics blog 36

Monday in a picture

my week in pics k dag

Hoezo ‘picture perfect’, vandaag voel ik me gewoon KUT (sorry mam voor m’n taalgebruik).

Maandag is over het algemeen niet my favorite day of the week en vandaag al helemaal niet. Voor een onderzoek om te kijken of ik een bacteriële overgroei in mijn darmen heb (ik heb namelijk vaak en veel last van buikpijn), heb ik de afgelopen dagen een speciaal dieet gevolgd. (Did not like it I). Om 8 uur zit ik met een nuchtere maag op de fiets naar het ziekenhuis en eerlijk gezegd voel ik me ronduit belabberd. (Did not like it II). Dit gevoel neemt alleen maar toe als na 2 uur wachten blijkt dat het hele feest niet door kan gaan omdat het glucosegehalte in mijn bloed nog steeds te hoog is. (Did not like it III). Ik ben dolgelukkig als ik weer thuis ben, ook al voel ik me de rest van de dag alles behalve fit. (Did not like it IV). Nope, dit was niet een picture perfect day. (Did not like it V). Lekker op tijd naar bed, is voor mij meestal het beste medicijn. (Like it!).

Tuesday in a picture

Hoe mooi is deze slaapkamer?! Foto Marlou Volkerink

En inderdaad, lekker slapen is een goed medicijn en een stuk fitter sta ik op. Nu ik toch in de ‘slaap sferen’ ben, schrijf ik er voor Followfitgirls gelijk de blog Welterusten! Tips voor een goede nachtrust over.

De review vind je binnenkort op llianne.com!

Het boek Drink meer Koffie – en 9 andere tips om langer, gezonder en gelukkiger te leven lees ik uit. Dat ik binnen een week de laatste bladzijde van een boek omsla zeg eigenlijk al genoeg wat ik er van vind… De review schrijf ik volgende week, dus stay tuned! Het eind van de middag verdiep ik me, als virtual assistant, in de mogelijkheden van het online platform Hudl. Dit soort ‘uitzoekklussen’ vind ik echt super leuk om te doen. En dan zie ik opeens onderstaand berichtje in mijn mailbox staan:

Beste lianne

Bij deze ontvang je een bevestiging voor de opnamen voor het nieuwe programma over vooroordelen op AD.nl, gepresenteerd door Arie Boomsma. Erg leuk dat je meedoet!

Hoe exiting is dit! Ik word er helemaal hieperdepiep van, en om weer een beetje tot rust te komen ‘leef’ ik me uit in mijn tuin.

Wednesday in a picture

my week in pictures

Op naar TrainMore voor m’n 1e yogales.

Om tien over 8 zit ik al op de fiets richting TrainMore, want om te laat te komen voor een yogales is volgens mij echt not done. Eerlijk gezegd vind ik het best spannend omdat ik nog nooit een yogales gevolgd heb. Mijn ‘angst’ dat het super zweverig zou zijn sloeg helemaal nergens op, het was heerlijk down to earth. Gister had ik niet alleen mijn tuin onder handen genomen, ook in huis ben ik druk aan de schoonmaak geweest. Dit omdat de makelaar om half 11 mijn huis zou komen taxeren, maar helaas belt ze ziek af. We plannen gelijk een nieuwe afspraak en eigenlijk komt het me ook wel goed uit omdat ik nog wat dingen wil voorbereiden op mijn afspraak met Marlou vanmiddag.

Zoals elke afspraak die ik met haar heb spreken we af in een hotspot die ik nog niet ken. Op het zonnige terras van Het Concerthuis nemen we het een en ander door en brainstormen we over een leuke nieuwe challenge voor Followfitgirls. Van dit soort meetings krijg ik altijd ontzettend veel energie; heerlijk.

my week in pictures fashionweekAls ik thuis de dingen die ik met Marlou besproken heb uitwerk, ontvang ik in een mailtje van Martijn en Jan met de vraag of ik de uitnodiging voor de  LICHTING 2018-show voor komende vrijdag ontvangen heb. Nope. Als ik dit eerder geweten had, dan was ik zeker gegaan want een show tijdens de Amsterdam Fashion Week bijwonen lijkt me helemaal geweldig. Ik mail ze beleeft terug dat ik de uitnodiging gemist heb, en ik wens ze ontzettend veel succes en plezier toe. Wel met een PS dat ik het ontzettend leuk zou vinden om volgend jaar weer een uitnodiging te ontvangen. Hint, hint…

Thursday in a picture

Voor dag en dauw ben ik wakker en zit ik al te Whatsappen met Ana over hoe je mooie food foto’s maakt. Om me het uit te leggen schrijft ze er een blog over, hoe lief is dat?! Thanks Ana! Na een gesprek bij Restart, over het eventueel starten van mijn eigen bedrijf (= secret project), ga ik helemaal op in het schrijven van twee blogs over de fashion trends van dit najaar. Het eerste deel staat al online: Fashion trends najaar 2018.

Friday in a picture

my week in pics review

Het boek ‘Proudly imperfect’ heeft zoveel indruk op me gemaakt, dat ik het lastig vind om er een review over te schrijven.

Mijn personal trainer Hans heeft zich compleet uitgeleefd op een pittige benen training. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik het zo leuk vind om samen met hem te trainen. Hij bedenkt altijd iets nieuws en elke training is weer anders. Voor Followfitgirls maak ik een nieuwsbrief en nadat ‘ie de deur uit is raap ik alle moed bij elkaar om een review over het boek Proudly imperfect te schrijven. Het boek heb ik al een tijdje uit maar omdat het me zo geraakt heeft vind ik het moeilijk om er iets over te schrijven. Als ik er eenmaal aan begin staat het in to time op ‘papier’. Gek eigenlijk hé, dat de stap om iets te doen vaak langer duurt dan het daadwerkelijk doen. Herken je dat?

Saturday in a picture

my week in pics paleo

Heb jij wel eens een paleo maaltijd gegeten?

Zoals ik je eerder vertelde heb ik veel last van buikpijn en deze hele week zit het allemaal niet zo lekker in mijn darmen. Deels komt die omdat ik heel veel laxeermiddelen gebruikt heb, maar ik denk dat voeding ook een belangrijke rol speelt. Om dit uit te zoeken begin ik vandaag met een paleo-experiment. Of het helpt, en wat ik dan precies wel en niet eet, vertel ik je later. Ik wil eerst even uitzoeken hoe mijn lichaam hier op reageert en of het mijn buikpijn ook verminderd. ‘s Middag ga ik met zussie gezellig even naar de stad, gewoon even lekker bijkletsen. Heerlijk!

my week in pics party time

Healthy party food voor elk feest, klinkt lekker toch?!

Als ik thuiskom ligt er een briefje van Post.nl op de deurmat dat er twee huizen verderop een pakketje op me ligt te wachten. Het is het kookboek Party Time van I am a foodie, yay dat hoopte ik al. Kan ik me volgende week weer heerlijk in de keuken uitleven! Of het party food paleo ‘proof’ is vraag ik me af…

Sunday in a picture

my week in pictures paleo ontbijt

Vandaag begin ik de dag met het ontbijtje linksboven op de foto. Mijn versie zag er iets minder smakelijk uit…

De tweede dag van mijn paleo-experiment begint met ontbijtpap met banaan. Het ziet er alles behalve smakelijk uit (bruine smurrie), maar lekker dat het is! En het blijkt ook nog eens een prima workout meal voor mijn borst training te zijn. Het hele weekend heb ik het al uitgesteld, maar ik zet me er eindelijk toe om de administratie te doen. Net als schoonmaken is dat zo’n klusje die ik het liefst zo ver mogelijk voor me uitschuif, maar als ik er eenmaal mee begin is het zo gepiept. Suf eigenlijk hé. En drie keer raden bij wie op de bank ik mijn weekend afsluit… mijn allerliefste zussie!

Zelf kijk ik terug op een wisselvallige week, en hoe was jou week? Tell me all about it, vind ik ontzettend leuk!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.