My week in pictures #plog37

17 september 2018
my week in pictures

Ik kom gelijk to the point: het aller leukste en spannendste wat ik deze week meegemaakt heb waren de video opnames voor een online programma gepresenteerd door Arie Boomsma voor AD.nl. Hoe cool is dat?! Dit en meer zie je in My week in pics, enjoy!

My week in pictures #plog 37my week in pictures blog 37

Monday in a picture

Mocht je denken dat herstellen van een eetstoornis easy peasy is, dan moet ik je teleurstellen. Drie gesprekken bij Human Concern voelt zo’n beetje als een 24-urige werkweek. Niet dat ik het er niet voor over heb, alle ups & downs zijn het me meer dan waard.

Ik vind dat ik wel iets leuks verdiend heb en voor het eerst bestel ik iets bij AliExpress. Op YouTube kwam ik een video tegen over dupes van Gymshark en omdat een echte versie me te duur is kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik ben heel benieuwd of en wanneer m’n bestelling aankomt. Heb jij wel eens iets via AliExpress besteld? Zo ja, dan ben ik heel benieuwd wat je gekocht hebt en wat je ervaring is. Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Tuesday in a picture

M’n dag begint sportief (en lekker op tijd) met een core training; heerlijk begin van de dag! De workout duurt ietsje langer dan ik had gedacht, maar gelukkig ben ik net op tijd thuis om achter m’n laptop Marlou d’r live webinar over instapbranding te volgen. Super interessant, en vooral leerzaam, want ik alles behalve happy met m’n huidige Instagram-account. Ik hou het positief: het kan alleen maar beter worden, toch?

my week in pics webinar

Ik volg een hele leerzame webinar van Marlou over Instabranding.

Met Roos klets ik gezellig bij de MacDonalds even bij en als ik weer thuis ben schrijf ik voor Followfitgirls een blog met drie heerlijke wrap recepten. Na de lunch spring ik weer op de fiets van zussie, die van mij heeft ketting problems, voor een korte meeting met Marlou. Zoals altijd vliegt de tijd als we alle lopende dingen doorspreken en voordat ik het weet is het al bijna half 6. Time to go, want zussie heeft d’r fiets vanavond nodig.

De dag ging best snel voorbij en eigenlijk ben ik daar wel blij om. Want weet je, ik heb wel vanalles gedaan maar eigenlijk voel ik me niet echt fit en ben ik nog niet helemaal back to earth na alle gesprekken van gister bij Human Concern. Zei ik niet dan zo’n dag voelt als een 24-urige werkweek…

Wednesday in a picture

my week in pics wraps

Hoe lekker zit dit er uit?!

Het klinkt misschien raar maar ik sta te stuiteren om m’n benen training te gaan doen. Gewoon even lekker m’n energie kwijt; heerlijk! Voor de lunch schrijf ik voor Followfitgirls een blog met 3 heerlijke gerechten die je met wraps kunt maken. Weet je nog dat ik die doos met lekkers van de Body&Fit-shop gekregen heb? Die wraps kan ik je echt aanraden, super lekker en je maakt er in no time iets heel lekkers mee. Om ze net zo smakelijk op de foto te zetten als ze in het echt zijn vind ik best lastig. Oefening baart kunst, zeggen ze toch?

my week in pics wraps 2

Nog meer wraps…

my week in pics wraps 3

En… it’s a wrap!

Aan het eind van de middag maak ik m’n debuut als personal trainer. Zussie wil graag weer sporten en met alle plezier heb ik een HIIT workout voor d’r gemaakt. Eerst pruttelt ze wat tegen, maar eenmaal op gang is ze niet meer te stoppen. You go girl! Wat is dit leuk om te doen zeg! Smaakt naar meer…

Thursday in a picture

De halve ochtend voel ik me alles behalve happy. Gelukkig is de enorme chaos in m’n hoofd na een training met Hans een stuk minder, zodat ik in alle rust online een aantal dingen voor Marlou kan regelen. De zinnen verzetten helpt mij vaak door dit soort momenten heen. Herken je dat?

kimchi

Heb jij wel eens kimchi gegeten?

‘s Middags werk ik het kimchi recept uit en terwijl ik er mee bezig ben, heb ik er gelijk ontzettend zin in. Ik denk dat ik het binnenkort zelf ook maar weer eens ga maken.

Friday in a picture

my week in pictures opnames

Hoe cool is dit?!

Waarom doe ik mezelf dit aan! Toen ik enthousiast ‘Ja’ zei op het meedoen aan een online tv-programma over vooroordelen met Arie Boomsma als presentator, wist ik dat ik met deze gedachte wakker zou worden. En inderdaad, zodra ik mijn ogen open doe is dit het eerste wat ik denk. Ho stop!Dit is een unieke belevenis en wanneer krijg je nou zo’n kans om dit te doen?

Of het uitgezonden wordt of niet, het is en blijft een unieke ervaring.

So, of I go to Amsterdam. En leuk dat het was! Ik had gedacht dat ik stik zenuwachtig zou zijn, nou helemaal niet dus! Wanneer het online komt? Geen idee, maar als ik mezelf ‘leuk genoeg’ vind laat ik het je wel even weten.

Saturday in a picture

drink meer koffie gezond

Wist je koffie drinken best gezond is?

Met een soort van kater word ik wakker, en eigenlijk voel ik me de hele dag niet echt fit. Ik rommel wat aan, maar doe eigenlijk net niks. Oké, op mijn core training en het schrijven van een review over het boek Drink meer koffie na dan.

my week in pictures

Out of the blue lopen we op de Vismarkt een super leuk bandje tegen het lijf. Altijd leuk!

O ja, en met zussie ga ik nog even naar de stad. Tja een zaterdag zonder zussie naar de stad, kan natuurlijk niet ;-). Verder doe ik niks bijzonders en duik heerlijk op tijd mijn bed in.

Sunday in a picture

my week in pictures cute

Cute!

Het gevoel dat ik een kater heb, heb ik nog steeds. Misschien heb ik gewoon iets onder de leden, volgens mij heb ik meer mensen gehoord die zich heel moe en niet fit voelen. So be it.

my week in pictures zoete aardappel

Wie weet er nog een lekker recept met zoete aardappelen?

Nadat ik Cible opgehaald heb, hij blijft gezellig een dagje bij mij, ga ik even in de tuin aan de slag en tot mijn grote verbazing graaf ik een aantal zoete aardappelen op. Ik ben echt verrast want ik had niet gedacht dat ze het in mijn tuin zouden overleven. Dat wordt de hele week ‘iets’ met zoete aardappelen eten.

Volgende week kook ik de hele week uit het nieuwe kookboek ‘Party Time’. Ben heel benieuwd!

Misschien dat er in het kookboek Party Time van I’am I Foodie wat lekkere recepten staan. Dat zou wel leuk, en vooral handig, zijn omdat ik daar volgende week een review over ga schrijven. En trouwens, ik ben nog steeds aan het experimenteren met paleo recepten. Ergens voelt het wel goed in mijn lijf, maar ik ben er nog niet 100% achter of dit het nu echt voor me is. To be continued!

Zo zag mijn week er ongeveer uit, en hoe was jou week? Tell me all about it in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.