My week in pictures #plog40

8 oktober 2018
my week in pictures

De look and feel én de doelgroep van mijn onderneming, dat waren de twee hoofd items waar ik me afgelopen week mee bezig gehouden heb. En natuurlijk stonden er ook allerlei online things to do op mijn planning. Kijk je mee? My week in pictures #40.

My week in pictures #plog 40my week in pictures

Monday in a picture

dierenprint telefoonhoesje

M’n nieuwe telefoonhoesje, blij mee!

Rond 12.30 kom ik met de trein uit Zwolle weer aan in Groningen. Weet je dat ik altijd een ontzettend blij gevoel krijg als ik my hometown weer binnenrijd? Dat heb ik niet alleen me de trein hoor, ook als ik met de auto de stad weer in kom krijg ik altijd zo’n heerlijk ‘ik ben bijna thuis’-gevoel. De rest van de middag doe ik wat online klussen en schrijf ik een blog over dierenprints.

my week in pictures

Let’s go to the ZOO.

Van het schrijven over deze animaal print alleen als krijg ik zin om nog meer kleding met een I come from the ZOO-print te kopen. Maar nee, ik hou me in en houd het budget proof alleen bij schrijven.

Tuesday in a picture

Wat een K weer is het zeg! Dus hup regenjas aan en op naar de sportschool. Eindelijk zie ik Roos weer, yay! We kletsen gezellig even bij over van die typische vrouwendingen. Super gezellig! Eenmaal thuis ‘stort’ ik me op het onderwerp ‘markt’ in mijn ondernemersplan. De tijd vliegt voorbij en voordat ik het in de gaten heb is het tijd om te lunchen én om een frisse neus te halen. De frisse lucht doet me goed en ik zit helemaal in een flow zodat ik in no time allerlei onlineklussen van mijn to-dolijst afgestreept. Heb ik heerlijk extra tijd om een les van de Intstabranding training te volgen.

Ik ga aan de slag met een moodboard om de look & feel van mijn Instagram feed te bepalen.

 

Wednesday in a picture


Weet je dat ik me gewoon kan verheugen op het schrijven van een artikel? I really do! Voor Follow Fashion staat er namelijk een blog over de nieuwe outifit trends voor dit najaar om mijn planning. Nou laat mij maar heerlijk los op zo’n onderwerp. Daarna schrijf ik een paar Facebook-posts voor de Happy de Herfst door Challenge (een super leuke challenge van Followfitgirls), en hup door naar de ondernemersworkshop bij Restart. Volgens mij val ik in herhaling, maar ook deze keer was het super interessant.

Frisse neus halen in het najaarszonnetje, love it!

Ik ben wel super moe na zo’n super intensieve training, maar dat mag ook wel, toch?

Thursday in a picture

Time to workout!

Yay, vandaag train ik weer met mijn personal trainer! Volgens mij heb ik nog nooit zonder een lach op mijn gezicht een training met hem afgesloten. Ja echt, ik vind het altijd super leuk.

Overprikkeld

Een illustratie uit het boek ‘Overprikkeld’.

Na een paar online klussen schrijf ik een review over het boek Overprikkeld. Ik zag er best een beetje tegenop omdat ik lang niet wist of ik je het boek nou wel of niet zou aanraden. Het hoe en wat heb je misschien al gelezen in de blog.

Na een kop koffie met zussie ga ik verder met de Instabranding training. Volgens mij ben ik nu echt met het leukste onderdeel van de training bezig; sinds een paar dagen ben ik helemaal in to het maken van het moodboard om de look and feel van mijn Insta-feed en onderneming te bepalen.

Van dit soort foto’s en kleuren word ik echt helemaal happy:

Zoals ik al zei word ik hier dus helemaal blij van. Nu ben ik wel heel benieuwd of jij dit ook bij mij, als brand (= een creatieve, sportieve en vrolijke virtual assistant & blogger), vind passen?

Friday in a picture

Eerst naar de sportschool en daarna heerlijk….. schoonmaken! Omdat de bovenbuurman vanmiddag met z’n makelaar mijn huis komt bekijken wil ik dat er alles er shiny uitziet. Ik woon hier nu al zo’n 15 jaar en eigenlijk ben ik wel toe aan iets nieuws. Letter en figuurlijk iets nieuws, of beter gezegd iets nieuwers. Van kopen wil ik graag tijdelijk iets huren, wat in Groningen best lastig te vinden is. Oké, voor de huurprijs waar ik iets voor zoek tenminste wel. Als ‘ze’ mijn huis geïnspecteerd hebben klets ik nog even na met mijn eigen makelaar. Ben heel benieuwd wat m’n bovenbuurman gaat beslissen. To be continues…

Gelukkig is m’n nieuwe stofzuiger net op tijd zodat ik mijn huis spik & span kan maken voordat de buurman komt.

Voor mijn ondernemersplan verdiep ik me nu in mijn doelgroep. Ik ‘zie’ het, of beter gezegd ze, want ik wil mijn diensten vooral aanbieden aan vrouwelijke ondernemers in Groningen, steeds duidelijker voor me. Klinkt allemaal nog best vaag hé, dat laat ik ook nog even zo. Als ik echt van start ga, dan vertel ik je er alles over.

Het lijkt wel een after work borrel, zo relaxed hangen zussie en ik op de bank wat te kletsen, en vooral heel veel te lachen. Oké, de borrel is bij ons een kop koffie, maar minder gezellig is het er zeker niet om!

Saturday in a picture

Voor 20 euro een tas vol groente en fruit shoppen bij de Lidl, yay daar word ik nou blij van. Iets minder blij word ik van het opruimen van al die shoppings, vooral omdat ik niet veel ruimte heb. Het voordeel is wel dat ik de rest van de week niet meer naar de supermarkt hoef. Ik schrijf nog een paar bladzijden in mijn ondernemers plan en ga op zoek naar lettertypes die ik bij mijn brand en onderneming passen. Best lastig zeg. Voor een leuke samenwerking mag ik weer ‘iets’ ontwerpen. Het hoe en wat zie en lees je binnenkort op m’n blog. Volgens mij wordt het super leuk!

 

Mijn nieuwe favoriete geur GIRLS CAN DO ANYTHING van ZADIG & VOLTAIRE. Zou mijn ontwerp hier iets mee te maken hebben…

En ja hoor, je kun de klok er zo’n beetje op gelijk zetten, rond half 3 sta ik bij zussie op de stoep en off we go to big city Groningen. We struinen langs wat winkels en ik kan me net inhouden om niet de té leuke tijgerprintbroek te shoppen. Ik heb er zelfs al een hele leuke sweater gespot die er perfect bij past. Maar nee, ik hou me deze keer rustig even in.

Hoe leuk is deze look van Xelly?!

Op het terras, en natuurlijk met een kop koffie, spot zussie op het Instagram-account Xelly met een super leuke outfit. Wauw, I really l like it! Xelly heeft er niet bij vermeld waar ze het gekocht heeft, dus, nieuwsgierig als ik ben, stel ik de vraag in een reactie onder de post. Nu hopen dat ze reageert…

party food

Weer zo’n lekker én makkelijk recept uit het boek ‘Party Food’.

Als ik weer thuis ben heb ik opeens zin om iets te bakken. Ik pak mijn favoriete kookboek Party Food uit de kast en die crispy crackers zien er zo lekker uit dat ik gelijk met de ingrediënten de keuken in duik.

Sunday in a picture

my week in pictures

Het look and feel-moodboard op Pinterest ‘verplaats’ ik naar mijn bureau, dit omdat ik ietwat verdwaalde tussen alle foto’s die ik mooi vind. Ik gooi het over een ander boeg, en zoek allerlei spulletjes in huis die ik mooi vind, ik knip wat plaatjes uit tijdschriften en leg alles bij elkaar. Zo gaat het een stuk makkelijker zeg. Verschillende tinten roze, groen, een touch of goud, blauw en geel, en dit in combinatie met hout, groene planten en kruiden. Ja this is me! Creatief, puur, fun en vrijheid; dat zijn voor mij hele belangrijke woorden. En niet alleen voor mij, ook voor mij als brand en m’n onderneming. O ja, die crispy crackers die ik gister maakte, ze zijn lekker én super crispy, I really like it!

Zo zag mijn week er ongeveer uit, en hoe was jou week? Tell me all about it in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.