My week in pictures #plog41

15 oktober 2018
virtual assisant lianne

Ik ga het anders aanpakken. De afgelopen weken leek de blog My week in pictures meer op een My week in text. Ook leuk, maar in deze serie horen de pictures in the picture te staan en niet de text. Dus vanaf deze week: My week in pictures 2.0. Enjoy!

My week in pictures #plog 41

my week in pictures

Mijn dag begin ik het liefst met een vertrouwd bakkie havermout, maar in het kader ‘doe es gek doe (eet) eens iets anders’ wissel ik dit nu regelmatig af met iets anders. Vond ik gelijk een leuke aanleiding om hier voor Followfitgirls een blog over te schrijven: 5 x ontbijt inspiratie. Ik denk dat het artikel eind deze maand online staat.
huis warme uitstralingRiley mailde me een ontzettend leuk artikel hoe je je huis, met een paar simpele aanpassingen, een heerlijk warme uitstraling kunt geven. Zijn tekst heb ik een extra llianne touch geven, plus wat extra foto’s, en dit is het resultaat: 3 tips om je huis een warme uitstraling te geven.
virtual assisant lianneIk heb een hele leuke samenwerking met MijnTshirtMaken.nl en hier zie je al een tikkie van het super leuke t-shirt wat ik ontwerpen heb. Like it!

Heb jij wel eens van skimboarden gehoord? Ik kende het niet totdat ik er dinsdag voor BoostYourHealth een blog over schreef. En weet je? Dit wil ik ook leren! Ik ben altijd al dol op water geweest, wist je dat ik zelfs op het strand (dus in de buurt van heel veel water) heb leren lopen? Ja echt, op vakantie in Zeeland heb ik op het strand mijn eerste stappen gezet. Schattig toch?!kledingmaten zeggen niks

Herken je dat, dat je kledingmaat bij merk X heel anders is dan bij merk Y? Nou weet je, kledingmaten zeggen helemaal niks.

my week in pictures zon

De herfst is, net als de winter, alles behalve mijn favoriete seizoen, maar met deze temperatuur hoor je mij echt niet piepen!meer volgers op instagram
Ben ik lekker bezig met de Instabranding training van Marlou, staat ze opeens voor de deur, hoe gezellig is dat?! Ze heeft een koffer vol kleding bij zich wat ik op UnitedWardobe voor d’r mag verkopen. Nieuwsgierig? Kan dan zeker even in mijn online kledingkast. Verder bespreken we nog het een en ander door wat ik als virtual assistent voor haar doe. Werkt super goed!
hotspots groningen holtbar
Wist je dat Groningen heel veel leuke (en lekkere) hotspots heeft? Ja echt! Volgende week kun je ze allemaal spotten in de blog De leukste hotspots van Groningen op Followfashion.

Highlight of the week

En wat vind je van mijn 2.0 versie? Meer pictures en minder tekst, toch? En tot slot heb ik nog iets leuks (vind ik zelf tenminste) voor deze 2.0 versie bedacht:

Highligt of the week: een super aantrekkelijk bod op mijn huis!my week in pictures

Heel menselijk bestaat mijn week echt niet alleen maar uit leuke dingen hoor! Wat dacht je van slapeloze nachten omdat je moet beslissen of je je huis wel of niet verkoopt…

Maar zo zag mijn week er zo ongeveer uit. En hoe was jou week? Tell l me all about it in een reactie hieronder. Ik ben super nieuwsgierig!

Fijne week & liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.