Dit zijn dé nagellak trends najaar 2018

31 augustus 2018
nagellak trends najaar 2018

De zomer kan me niet lang genoeg duren en het najaar is het laatste waar ik me nu op verheug. Toch is er wel iets waar ik nu al nieuwsgierig naar ben: wat zijn de nieuwe najaar trends? Laat ik beginnen in de categorie beauty: dit zijn dé nagellak trends najaar 2018!

Beauty blogger?

Voordat ik je vertel wat de nieuwe nagellak trends zijn, wil ik wel even zeggen dat ik mezelf echt geen beauty blogger vind. Ik vind het gewoon een leuk onderwerp om over te schrijven en er zelf mee te experimenteren, that’s it.

Nagellak trends najaar 2018

 1. Terracotta

  De kleur bruin is onlosmakelijk verbonden met de herfst, dus een mooie terracotta kleur lak op je nagels sluit hier prima bij aan.nagellak trends najaar 2018 bruin

  Hema | fearless mahogany

 2. Donkerblauw

  Wauw van deze donkerblauwe kleur word ik helemaal blij, join my team?nagellak trends najaar 2018 blauw

  CHANEL | 624 BLEU TROMPEUR

 3. Mauve

  Deze zacht paarse kleur is het nieuwe nude. Eerlijk gezegd ben ik niet gelijk enthousiast en moet ik er best aan wennen. Wat vind jij?

  nagellak trends najaar 2018 mauve

 4. Kersenrood

  Mooi rood is niet lelijk, zeggen ze het toch? Volgens mij staat er elk seizoen weer een andere kleur rood in de spotlights; dit najaar is het kersenrood.nagellak trends najaar 2018 kersenrood

  Essie |  282 shealing darling

 5. Donkergroen

  Net als de kleur mauve moet ik wel even wennen aan deze donkergroene kleur, maar is ‘ie niet prachtig!nagellak trends najaar 2018

Look at my nails!

nagellak trends najaar 2018Nu ik zo deze blog zit te typen valt opeens op dat mijn nagels er alles behalve lady like uitzien, oeps! Ga ik gelijk iets aan doen! Zien jouw nagels er wel altijd tip top uit? Laat het me weten in een reactie hieronder, ik ben benieuwd!

liefs llianne

Foto boven: @chanel.beauty #CreateYourself

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.