De Nationale GezondheidsBeurs

8 januari 2018
contact

Is een van je doelen dit jaar om je lekker fit en actief te voelen en kun je wel wat motivatie en inspiratie gebruiken? Bezoek dan 1 t/m 4 februari de Nationale GezondheidsBeurs in Utrecht. Test je gezondheid, probeer nieuwe producten, ontmoet inspirerende personalities en geniet van een gezond dagje uit!

Gezonde levensstijl

Het nieuwe jaar starten met een goed voornemen om gezonder te leven is wel te doen, de kunst zit hem in het volhouden van je nieuwe levensstijl. Zo valt het me elk jaar op dat het in de sportschool in januari altijd bere druk is, maar zo halverwege februari haken er steeds meer mensen af. Komt het even goed uit dat de GezondheidsBeurs begin februari is, op dat moment kun je juist wel een boost doorzettingsvermogen gebruiken!
media fitgirls lifestyle

De Nationale GezondheidsBeurs

Van 1 t/m 4 februari bruist de Jaarbeurs in Utrecht van gezonde energie en ik vermoed dat 1 dag te kort is om alles te zien. Wat je er allemaal kunt doen? Je kunt er bijvoorbeeld presentaties van inspirerende personalities, zoals bijvoorbeeld van mijn grote inspiratiebron Anne Haakmeester; JAY!) bijwonen. Verder vind je er de wereld aan informatie over: Medisch & Zorg, Body & Mind, Sport & Avontuur, Beauty & Verzorging.

Kom je ook?

Ik heb m’n kaart kaart al besteld, jij ook? Zo niet, bestellen ’em dan in de voorverkoop zodat je 2,50 korting krijgt. Met dat geld kun je weer andere leuke dingen doen, misschien kunnen we samen een smoothie drinken. Lijkt me super gezellig!

liefs llianne

Niet alleen de Nationale GezondheidsBeurs is the place to be voor healthy inspiratie, dat is llianne.com natuurlijk ook!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Lisa 1 februari 2018 at 14:30

Hee!

Ik wil graag gaan op zondag als Fannetiek er is! Maar helaas heeft een vriendin afgezegd en kan ik niet gaan!!
Waar kom je vandaan, vindt je het leuk om anders samen te gaan?

Liefs Lisa

Reply
llianne 1 februari 2018 at 16:46

Hi Lisa, het lijkt me hartstikke leuk om samen te gaan! Ik woon in Groningen, en jij? Liefs llianne

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.