Koken met Nora French – Gezond Fastfood #kookboek

27 mei 2018
nora french

Wil je lekker en gezond eten, maar heb je weinig tijd (en zin) om uren in de keuken te staan? Dan is het kookboek Gezond fastfood van Nora French echt iets voor jou! Met de recepten van Nora kook maak je in no time de meest lekkere maaltijden. Kook je mee?

Simpel, makkelijk en snel

Simpel, makkelijk en snel een gezonde maaltijd maken, het klinkt toch te mooi om waar te zijn. Eerlijk gezegd was dat het eerste wat ik dacht toen Robin van Karakter Uitgevers me dit kookboek tipte. Maar omdat Robin net als ik ook zo’n fitness fan is, en zei dat ik hier echt heel blij van zou worden was ik toch wel heel benieuwd. En inderdaad Robin had gelijk: met weinig ingrediënten kook je super snel een lekkere en gezonde maaltijd. That makes me happy!

Koken met Nora French

Nora french recepten

Fris & fruitige fastfood expert Nora French

Wat ik zelf een groot voordeel van Gezond Fastfood vind is dat Nora French niet van die ‘rare’ producten die je in een doorsnee supermarkt niet kunt kopen gebruikt. Nope, het zijn allemaal ingrediënten die je waarschijnlijk al in je keukenkastje hebt staan.
Nu ben je vast wel benieuwd wat voor gezonde fastfood recepten (het zijn er maar liefst 100!) er in het kookboek staan, toch? I tell you all it!

Wat dacht je van een Very Berry Smoothie, Bietensalade met Feta & Walnoot of een Supersnelle Frambozensorbet als toetje?

Daar word je toch blij van? Eigenlijk ben ik alles behalve een fastfood-fan, maar van Nora’s gezonde fastfood recepten wordt ik helemaal happy!

Oké, omdat ik het niet laten kan een kleine sneak preview uit het boek:Nora French recept avocado

Ga jij koken met Nora?

Zelf heb ik al meerdere maaltijden uit Nora’s boek gemaakt en ik kook gezellig nog even verder met Nora. En jij, heb jij wel eens een recept van Nora French gemaakt? Ja? Dan ben ik wel heel benieuwd wat je gemaakt hebt. Nee? Dan hoop ik dat je nieuwsgierig gemaakt heb…

liefs llianne

Het is je vast niet ontgaan dat het rabarber seizoen begonnen is. Ik ben een rabarber fan eersteklas en dit is een van mijn favoriete recepten: Zoete rabarber compote zonder suiker.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.