Super Olcay #powerwomen I

13 juli 2018
olcay

Olcay Gulsen, je vindt haar leuk of je vindt haar helemaal niks, toch? Eerst vond ik haar een tikkie arrogant vond, maar sinds ze in RTL Boulevard te zien is heb ik mijn mening bijgedraaid. Wow wat een vrouw met ballen (sorry voor m’n taalgebruik), voor mij is ze een enorme inspiratiebron.

Inspirerende power women

Omdat power women voor mij een enorme bron van inspiratie zijn, maak ik een reeks de blogs #powerwomen. Waarom ik begin met Olcay Gulsen? Omdat ik diep onder de indruk ben van haar boek SUPER OLCAY waarin ze vertelt over haar verleden en hoe ze haar bedrijf opgezet heeft.

Super Olcay

Waar ik vooral bewondering voor heb is dat ze met niks, weinig ervaring en een enorme dosis lef SuperTrash tot een groot succes gemaakt heeft. Diep respect! Dit vind ik echt het bewijs dat als je iets wil het ook echt kan. Het is gewoon een kwestie van doen.olcay gulsen

Dat haar niet alles voor de wind gaat blijkt wel uit het faillissement van SuperTrash (echt zonde!). Maar he, deze power woman staat dezelfde dag wel live in RTL Boulevard (hier kun je het item terug kijken) te vertellen wat er precies gebeurt is. Ze had ook een persbericht kunnen versturen, maar nee Olcay verschijnt gewoon live op tv.

Tips van de ultieme girlboss van Nederland

Wat ik zelf extra leuk aan het boek vind is dat ze ook allerlei praktische tips geeft hoe je je eigen droom waar kunt maken. Tja, daar word ik nou blij van. Ik heb dromen genoeg, alleen weet ik niet goed waar en hoe ik moet beginnen. Dus dank je wel Olcay! Met jouw tips kom ik weer een stap dichter bij mij droom. En wat er ook gebeurt, voor mij blijf en ben je een enorme inspiratiebron!

Wie is jouw grote inspiratiebron

Olcay is een van mijn vrouwelijke inspiratiebronnen. En jij, wie vind jij echt een power woman?

liefs llianne

Jump jij al around in een jumpsuit?

Foto’s: © Myrthe Giesbers

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.