Ongegeneerd Netflix binge-watchen met een VPN-verbinding

17 april 2019
beste VPN

Heb je alle series en films op de Nederlandse Netflix al gezien, maar heb je nog steeds zin om lekker te binge-watchen? Dan heb ik superleuk nieuws voor je: met een VPN-verbinding schakel je in no time over op de Amerikaanse Netflix! Zo kun je ongegeneerd blijven binge-watchen, en het is ook nog eens veilig. Hoe het werkt en wat is de beste VPN? In deze blog geeft ik je tips & trics!

Wat is een VPN-verbinding

Misschien lag ik onder een steen, maar tot voor kort had ik nog nooit van een VPN-verbinding gehoord. De afkorting VPN staat voor Virtual Private Network en deze zorgt ervoor dat je IP-adres niet meer naar jou te herleiden is. Je maakt geen verbinding met internet via je internetprovider, maar via een VPN-server die je doorstuurt naar de website of de dienst die je zoekt. Op deze manier maak je niet contact via je eigen IP-adres, maar via het IP-adres van je VPN-server. Snap je ’em?

Lekker Netflixen

Met een VPN-verbinding kun je dus ook de content van Netflix van andere landen zoals bijvoorbeeld Amerika bekijken. Niet alle landen hebben dezelfde rechten en daarom is het aanbod op Netflix in Amerika veel groter dan in Nederland. Met een VPN-verbinding kun je dus nog veel meer Netflix series en film kijken. Heerlijk toch? Maar wist je dat een VPN-verbinding nog meer voordelen heeft?

Veiligheid & privacy

Naast dat je onbeperkt kunt Netflixen, beveiligt en beschermt een VPN-verbinding je privacy op het world wide web. De VPN versleutelt namelijk je gegevens en maakt je op die manier anoniem. Omdat je data via een VPN-server geleid wordt, ziet niemand waar je vandaan komt en welke gegevens je via internet verstuurd.

De beste VPN-verbinding

Trouwens, naast Netflixen kun je met een VPN-verbinding ook veilig video’s downloaden, gamen en video’s streamen. Klinkt goed, toch? Dan nu de grote vraag: wat is de beste VPN en waar moet je op letten bij het lezen van Nederlandse VPN reviews? Een goede VPN-verbinding beschikt in ieder geval over:

  • Een gratis proefperiode zodat je kunt uitproberen of het echt iets voor je is.
  • Snelle servers op belangrijke locaties. Dus let er daarom op dat de VPN-verbing die je kiest die landen ondersteunt waar jij gebruik van wilt maken. 
  • ‘Niet goed geld terug’-garantie, want hoe zonde zou het zijn dat je na de proefperiode toch niet helemaal happy met de VPN-verbinding bent. 
  • Gebruiksvriendelijke interface, tja waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan.
  • Goede verbindingen en snelheid. Dit kun je perfect testen tijdens de proefperiode want tijd om uren te wachten voordat je een programme kunt kijken… Super irritant!

Ik hoop dat ik het je allemaal een beetje duidelijk uitgelegd heb. Is het je toch nog niet helemaal duidelijk? Stel al je vragen in een reactie hieronder, ik help je graag!

liefs llianne

Bij een avondje Netflixen hoort natuurlijk ook een lekker pizza, wat jij? Deze broccoli pizza is echt superlekker!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.