5 x de leukste oorringen met hanger

18 september 2018
oorringen met hanger

Mijn favoriete accessoire? Oorbellen! Oké, een trendy merktas of een zijden sjaal van Hermès vind ik ook fantastisch, maar een leuk paar oorbellen zijn een stuk meer budget proof. Nu ben ik helemaal in to the oorringen, en dan het liefst met een hanger. Dus daarom: 5 x de leukste oorringen met hanger!

Basic versus statement

Oorbellen zijn definitely een van mijn favoriete accessoires omdat je het zo duur en zo goedkoop kunt maken als je zelf wilt. En je kunt je outfit niet die leuke (missende) twist geven. Draag je bijvoorbeeld een basic outfit, dan staan een paar statement oorbellen helemaal leuk. Is je outfit al best hysterisch, dan draag je er gewoon een paar basic oorbellen bij. Zo simpel is het eigenlijk. Trouwens, een paar oorringen staat eigenlijk fashionable bij elke outfit, als je het mij vraagt. Mits je gaatjes in je oren hebt, maar dat even ter zijde.

Bij MyJewellery kun je met een klein budget hele leuke oorringen shoppen.

Deze oorringen zijn van MyJewellery, maar ook bij de Hema en Sacha kun je vaak budget proof oorringen shoppen.

5 x de leukste oorringen met hanger

oorringen met hanger ster

Star Earrings | 12,95
(ook verkrijgbaar in zilver en rosé goud)

oorringen met hanger bedel

Custom Earring La Vie Est Belle van MyJewellery | € 12,95 (per stuk)

oorringen met hanger Oorring met initiaal uit nieuwe de nieuwe collectie van FASHIONOLOGY | 30,- (per stuk)
(verkrijgbaar in verschillende letters)

oorringen met hangers chakra

Chakra oorringen met hanger van het merk ORELIA | 21,-

oorringen met hangers

Earring Triangle Dots van MyJewellery | 15,95
(ook verkrijgbaar in het zilver)

Nu had ik nog wel 10 paar leuke oorringen met hanger aan je kunnen laten zien, maar zoals ik al zei bij bijvoorbeeld de Hema, Sacha, MyJewellery en de Bijenkorf heb je nog veel meer keuze. Wat me wel opvalt is dat de gouden oorringen veel vaker uitverkocht zijn dan de zilveren. Mmm, voel ik hier een trend?

oorringen met hanger zussie

Thanks zussie, dat je model wilde staan!

Team goud of team zilver?

Als je me een jaar geleden verteld had, dat ik nu alleen nog maar gouden oorringen zou dragen had ik je niet geloofd. Nee echt niet. Ik en goud? No way! Eerlijk gezegd vond ik gouden sierraden altijd een tikkie ordinair (sorry, niet verkeerd opvatten). Geen idee hoe ik aan die gedachte kom, maar dat doet er nu ook niet meer toe. Nu vind ik goud helemaal leuk en als ik zie in hoeveel (online) shops ze uitverkocht zijn, ben ik niet de enige die helemaal in to shiny gold is. En jij, zit jij in team goud of team zilver?

liefs llianne

Wat ook een super leuke accessoire is? Een coin necklace!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.