8 x originele kerstballen

11 december 2017
originele kerstballen

Ben je een uitgekeken op die zilveren en gouden kerstballen in je kerstboom? Dan kun je natuurlijk voor een andere kleur bal kiezen, toch blijft je boom dan redelijk ‘standaard’. Wil je echt origineel uit de hoek komen? Denk out of the box en versier je boom super met vrolijke en originele kerstballen!

Hysterische kerstboom

Het liefst had ik deze blog nu lekker knus onder mijn eigen kerstboom zitten schrijven, maar helaas is m’n huis daar iets te klein voor. Voor mij des te meer een reden om me helemaal onder te dompelen in de kerstboomdecoraties. Vooral die originele kerstballen (eigenlijk zijn het alles behalve ballen, maar dat zie je zo) vind ik echt hysterisch leuk. Als er ergens een plekje vrij was in mijn huis weet ik zeker dat daar nu een super grootte hysterische kerstboom stond. Voor nu houd ik het bij een paar hulsttakken en een zee aan kerstlampjes. Ben ik ook heel blij mee.

8 x originele kerstballen

 

 1. Mok

  originele kerstballen mok
  KAEMINGK – 9,95

 2. Christmas Sweater

  originele kerstballen sweater

 3. Cactusoriginele kerstballen cactus

 4. Icecreamoriginele kerstballen icecream

  Amara – 12,61

 5. Royal Londonoriginele kerstballen royal

  Bombki – 73,74

 6. Popcornoriginele kerstballen popcorn

  Amara – 13,61

 7. Taartjeoriginele kerstballen taart

  Amara – 11,34

 8. Fast foodoriginele kerstballen fast food

  Kurt S. Adler – 51,05

Zeg nou zelf, deze kerstballen zijn toch echt hystrisch? Als je je kerstboom met dit soort decoratie volhangt weet ik zeker dat je origineel uit de hoek komt en dat al je familie en vrienden met open mond je boom staan te bewonderen.

Wat hangt er in jouw kerstboom?

Omdat ik zelf geen kerstboom heb ben ik wel extra benieuwd wat voor kerstballen en decoratie jij in je kerstboom hebt hangen. Laat het me weten in een reactie hieronder of deel een foto van je kerstboom op mijn Instagram account. Ik ben echt super benieuwd!

liefs llianne

Zit je volop in de stress omdat je nog lastminute kerstcadeautjes met shoppen? No worries! Ik heb een paar hele leuke kerstcadeau tips voor je!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.