Personal training: I love it!

11 juli 2017
personal training

Al bijna 5 jaar train ik elke week trouw met mijn personal trainer Hans, en volgens mij zijn de keren dat ik een sessie afgezegd heb op 1 hand te tellen. Waarom ik elke week trouw als een hond naar de sportschool fiets? Dit is waarom I love Personal Training!

Mag ik je even voorstellen

Voordat ik je meer over mijn trainingen vertel is het wel zo beleefd om Hans van Personal Trainer Groningen aan je voor te stellen.

Hans gaat volgend jaar met Carien trouwen en binnenkort wordt hij voor het eerst papa. Sinds 2009 werkt hij als Personal Trainer en naast trainingen weet hij ook alles van voeding en een gezonde leefstijl. 

Nu kan ik je nog veel meer over Hans vertellen, maar ik houd van kort en krachtig. Over naar het orde van de dag: Personal Training.
personal training groningen

Personal Training

Waarom ik Personal Training zo leuk vind beschrijf ik in het artikel 5 redenen waarom PT zo leuk is. Dit kun je lezen op de super leuke en inspirerende website Followfitgirls.com. Als je dat artikel leest met in gedachte dat Personal Training een van de meest effectieve trainingsmethoden is, denk ik dat je wel de kriebels krijgt om aan de slag te gaan. Mocht je denken dat Personal Training boven je budget gaat, ik wacht ook nog steeds op dat grote schip met geld!

Hoe train jij?

Nu ben ik wel heel benieuwd wat jouw favoriete manier van trainen is? Als je vragen over mijn trainingen of Personal Training Groningen hebt, hoor ik dat ook graag. En je weet het: alle reacties zijn welkom in de comments hieronder.

Krijg je net als ik na een paar dagen vakantie de kriebels om te gaan sporten? Dan vind je de blog Sporten op vakantie denk ik wel interessant…

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Sporttas essentials: super handige checklist! | Carrotscrunchesandcandy.nl 25 juli 2017 at 11:01

[…] Personal training: I love it! […]

Reply
Wat is de Range of Motion? | Carrotscrunchesandcandy.nl 4 oktober 2017 at 10:43

[…] Nieuwsgierig naar mijn ervaring met het trainen met een personal trainer? Dan vind je dit artikel vast interessant: Personal Training: I love it! […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.