Retro foto’s in polaroid style

22 maart 2018
retro fotos

Ik dacht dat je een instant of een polaroid camera nodig had om foto’s in een polaroid style te laten afdrukken. Zat ik er even naast! Je kunt je foto’s heel makkelijk in polaroid style laten printen. Zo’n vintagelook brings back the good old memories in a split second, echt super leuk!

Plakboeken en dozen vol dia’s

Bij mijn ouders op zolder liggen plakboeken vol met vakantiefoto’s en er staan zo’n 20 dozen met dia’s. Hartstikke leuk, maar omdat ze én bij mijn ouders staan én op zolder liggen, kijk ik er bijna nooit naar. Echt zonde want het zijn super leuke foto’s. Dat vond mijn vader ook en nu is hij zo lief dat hij alle foto’s voor mijn zus en mij digitaliseert. Op mijn iPad swipe ik nu door die foto’s en omdat er een paar tussen zitten waar ik hele warme herinneringen aan heb, wilde ik die graag laten afdrukken.fotos in retro style vroegerfotos in retro style vroeger

Retro foto’s in polaroid style

Om die oude foto’s standaard te laten afdrukken vond ik een beetje saai want ik wilde ze juist een bijpassende seventies look geven. Tja, om daar nou speciaal een dure camera voor te kopen vond ik een beetje overdreven. Stuit ik bij toeval op de website van Smartphoto waar je je foto’s in een vintage look kunt laten afdrukken. Wauw dat is precies wat ik wil! Binnen 2 dagen had ik de retro foto’s in Polaroid style al in huis, echt super snel. Yep, zelfs snel dat ik zelfs langer bezig geweest ben om ze in mijn huis een mooi plekje te geven (twijfelkont die ik er ben ;-))

fotos in retro style afdrukken
liefs lianne

Ken je het boek Insta Interieur? Het is een interieurgids met super leuke tips hoe je van huis een instant mooie woning maakt, echt een aanrader!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

4 Comments

Judith Armande 29 maart 2018 at 21:04

oee leuk! leuk sfeertje geeft een polaraid(look a like) altijd

Reply
llianne 30 maart 2018 at 08:33

Hi Judith, ja ik ben echt heel blij met de foto’s! Heb jij ook look a like polaroid foto’s? Liefs llianne

Reply
Mijn vtwonen voorjaarshuis | llianne.com - all about lifestyle 25 april 2018 at 20:03

[…] Retro foto’s in polaroid style […]

Reply
DIY: hangend kruidenrek voor in de keuken | llianne.com - all about lifestyle 16 mei 2018 at 13:03

[…] Retro foto’s in polaroid style […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.