Anorexia challenge: review Nãkd voor Followfitgirls.com

8 maart 2017
NAKD-review

Is Nãkd een gezond tussendoortje? Om voor Followfitgirls.com het antwoord op die vraag te vinden zit er maar 1 ding op: proeven! Een super leuke challenge: me versus anorexia. Let’s review Nãkd!

Anorexia challenge

Om voor Followfitgirls.com een review te schrijven of Nãkd een gezond tussendoortje is, is voor mij (lees mijn anorexia) ietsje meer dan ‘lekker de repen van Nãkd proeven’. Het is een battle tussen de echte Lianne en mijn eetstoornis. Ik ben dol op tussendoortjes. Oké, het liefst wel iets gezonds. Met of zonder anorexia, ik ben en blijf een fitgirl. En fitgirls houden van gezond (en lekker). Mijn eetstoornis vindt een review schrijven maar onzin. Die maakt zich alleen maar druk om elke calorie die ik in mijn mond stop. Dus hoezo ‘jij’ iets proeven om er een artikel over te schrijven. Vandaar de challenge: me versus anorexia.

Missie completed

De missie is geslaagd: alle 11 Nãkd repen uit de ‘Ontdek assortiment’ doos heb ik geproefd. En weet je, de eerste hap was de grootste en de engste stap. Na die hap kwam ik als winnaar uit de strijd. Oké, het bleef spannend en elke keer pakte ik met mijn ogen dicht een reep uit de doos omdat ik zelf niet durfde te kiezen. But who cares: I did it!
NAKD-review

Review Nãkd: is Nãkd een gezond tussendoortje?

Het artikel is af en mijn review staat op Followfitgirls.com. Dus als je wilt weten of Nãkd een gezond tussendoortje is, lees dan gelijk even mijn review op Followfitgirls.com. Toch kan ik het niet laten om nu al mijn 3 favoriete Nãkd repen met je te delen:

Berry Delight

Fris en fruitig! Als je van berry’s houdt, kan het bijna niet anders dat je deze reep met frambozen lekker vindt.
Ingrediënten: dadels (49%), cashewnoten (31%), rozijnen (17%), frambozen (3%) & een vleugje natuurlijke aroma’s
Calorieën: 135 per reep (35 gram)

Peanut Delight

Echt een delight. Heerlijk crunchy door de stukjes noot. De smaak deed me denken aan een Nuts, alleen dan lekkerder (en gezonder).
Ingrediënten: dadels (53%), noten (46%), zeezout & een vleugje natuurlijke aroma’s
Calorieën: 149 per reep (35 gram)

Caffé Mocha

Koffie, cacao, fruit en noten; de perfecte combinatie voor deze koffieleut. Nomnomnom!
Ingrediënten: dadels (55%), cashewnoten (26%), rozijnen (12%), cacao (6%) & een vleugje natuurlijke aroma’s
Calorieën: 135 per reep (35 gram)
nakd review

Nãkd Kortingscode

Om mijn ‘missie completed’ te vieren heb ik nog iets leuks voor je: met de kortingscode FOLLOWFITGIRLS10 krijg je 10% korting* in de webshop van Nãkd. Leuk toch? Zelf ben ik er nog niet uit wat ik ga bestellen. Nãkd heeft gewoon te veel lekkere en gezonde tussendoortjes.

Liefs Lianne

* De kortingscode is geldig tot 16 april 2017.
nakd review

Nakd review

Bewaren

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.