Fashion update: de ruit is back

RUIT TREND

Je kunt er dit najaar niet omheen: de ruiten trend is back en niet zo’n beetje ook. Loop een willekeurige (online) winkel binnen en de ruiten vliegen je bij wijze van spreken om de oren. Ga je voor een winterjas, damespak, blazer, poncho of whatever; met een ruit ben jij dit najaar helemaal on trend.

De ruiten trend is all over the place

Als er een print is die deze herfst niet in je garderobe mag ontbreken is het de ruit. De ruiten trend is back en niet zo’n beetje ook. De ruit is all over the place: je ziet hem in allerlei kleuren en formaten terug op verschillende fashion items. Keuze genoeg, precies waar ik van houd.

De ruiten trend in pictures

ruiten trend mode
Een blazer die je op meerdere manieren kunt dragen, hoe tof is dat?!

Je ziet het ruitmotief in allerlei variaties en op zo’n beetje elk fashion item terug. Dat maakt hem ook zo leuk, vind ik tenminste, want wat je stijl ook is, met een ruit kun je alle kanten op.

How to wear de ruit

1. Casual

Ga je voor casual, combineer dan bijvoorbeeld een geruite blouse, met een jeans en een paar sneakers of stoere boots.

2. Business

Heb je een belangrijke afspraak? Dan is een geruit damespak succes gegarandeerd.

3. Ruit op ruit

Ruit op ruit staat lekker eigenwijs en opvallend. Combineer de ruit in verschillende formaten en kleuren met elkaar en BAM je out-of-the-box-look is compleet

ruiten trend fashion

4. Basic

Houd je van basic? Houd het lekker simpel en sla een poncho met een ruitmotief om je schouders of ga voor een mooie tas met een ruit.

5. Date night

Voor welke ruit je gaat hangt natuurlijk wel van het soort date dat je hebt af. Ga je voor casual? Dan staat een geruite blazer met een jeans en een paar killing heels very nice. Wil je lekker uitpakken? Draag dan bijvoorbeeld een damespak met een opvallende ruit of leef je uit en combineer verschillende items met een ruit met elkaar.

Ga jij voor deze herfst voor de ruit?

Er hangen nu twee items met een ruit in mijn kledingkast, maar ik heb zo’n vermoeden dat dit aantal binnen de kortste keren minimaal verdubbeld is. Deze herfst ga ik voor de ruit, jij ook? Vooral die blazerjurk van Tramontana krijg ik maar niet uit mijn hoofd, ik vind hem zooo ontzettend nice!

liefs llianne

Heb jij wel eens een kleuradvies gekregen? Ik vind het echt een aanrader en dit is waarom ik er zo enthousiast over ben.