Pamper time: ik ga naar de schoonheidsspecialiste

19 februari 2019
gezichtsbehandeling

Het is pamper time! Nee, ik heb het niet over luiers. Ik bedoel tijd om jezelf lekker te verwennen. Of beter gezegd, jezelf laten verwennen. Bij mijn schiet het er vaak bij in. En volgens mij gebeurt dat bij veel vrouwen. Toch? Time to change: ik trakteer mezelf op een gezichtsbehandeling. Ga je mee?

Een beetje laten verslonzen

Dat verhuizen best stressvol is, daar heb ik me een tikkie op verkeken. Ben ik eindelijk gezellig bij mij zus ingetrokken, heb ik geen puf meer over om er van te genieten. En mijn looks? Die heb ik een beetje (veel) laten verslonzen. Futloos haar en een super doffe en droge huid. Gevalletje graftak, zoals Jamie Li dat altijd zo mooi zegt. Pamper time, dat is wat ik nodig heb. M’n haar is al onder handen genomen door de kapper. Nu mijn huid nog, die laat ik heerlijk verwennen door de schoonheidsspecialiste.

Pure verwennerij

Een gezichtsbehandeling, ik vind het pure verwennerij. Ja echt! Ik had nog maar een stap over de drempel van dayspa Q Beauty in Almere gezet en ik voelde gelijk een relaxte flow over me heenkomen. Nog geen vijf minuten later lag ik heerlijk ontspannen op een soort van massagebank, met op de achtergrond een rustgevend muziekje. Oei, als ik straks maar niet in slaap val…

Ik heb mijn huid lekker laten pamperen bij dayspa Q Beauty in Almere.

Bye bye doffe & droge huid

Mijn doffe en droge huid werd door schoonheidsspecialiste Anne onder handen genomen. Zou ze er nog iets van kunnen maken? Ze behandelde mijn huid met producten van het merkt Curita. Ik kende het merk niet, maar alleen de geur al, heerlijk! Bij het aanbrengen voelde ik als het ware de ingrediënten in mijn poriën trekken en de grove lijnen in mijn gezicht verfijnen.

Wauw, kijk nou hoe glowy mijn huid eruit ziet!

De behandeling duurde zo’n 45 minuten en wauw, wauw, wauw wat kan je huid in zo’n korte tijd een enorme boost krijgen. Mijn huid straalt weer! En niet alleen mijn skin heeft een boost energie gekregen, ik voel me compleet herboren. Heerlijk!

Laat jij je huid wel eens lekker pamperen?

Ik heb me nu echt voorgenomen om mezelf vaker op een gezichtsbehandeling te trakteren. En jij, laat jij je huid wel eens lekker pamperen door een schoonheidsspecialiste? Ik zeg gewoon lekker doen!

liefs llianne

Wist je dat je huid en haar ook super blij van honing worden? Met deze 5 beautytips met honing verwen je je huid en haar low budget in je eigen beautysalon.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.