VOGUE: HET GROTE SEPTEMBER ISSUE

9 augustus 2018
september issue

Ben jij helemaal in to fashion? Dan wil je het grote September Issue, het grote modenummer van Vogue, echt niet missen. Dus ik zeg: ren naar de winkel en sla je slag voordat ‘ie uitverkocht is!

Drie verschillende covers

Weet je wat ik nu zo leuk vind, deze keer verschijnt ‘ie met maar liefst drie verschillende covers! Kiki Willems, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos, die als een speer gaan in de modellenwereld, schitteren ieder op een eigen cover. En of dit nog niet genoeg is staan er in dit nummer interviews met alle drie de modellen.september issue covers

Het grote September Issue

Naast oneindige fashion inspiratie staan er natuurlijk ook allerlei hele interessante artikelen in het magazine. Zo vertelt modejournalist Alja Bakker over fake fashion en bezocht Kim van Kooten voor Vogue het landhuis van Christian Dior in Zuid-Frankrijk, waar ze de Nederlandse actrice Yootha Wong- Loi-Sing sprak over haar rol in Oprah Winfrey’s nieuwe serie Love is.

september issue carlijn
september issue nl

Vogue Flower Market

En of dit alles nog niet genoeg is, is dit Vogue-modenummer ook je entreebewijs voor de exclusieve Vogue Flower Market dat plaatsvindt op 2 september in de tuinen van het Rijksmuseum. Wat je op deze dag te wachten staat? Het is een luxueus event met Vogue-bloemen en een Vogue-market met onder meer sieraden, vintage designer bags en unieke stukken van onder meer Frenken en Alexandra Frida. Verder is er onder andere schepijs van Marc Jacobs, een tekenworkshops door het Rijksmuseum, een Chloé-photo booth en zijn er meditatiesessies van Philosophy. En je ontvangt een persoonlijk cadeau vanTiffany & Co. en maakt kans op een exclusieve Art Edition-fiets van Gazelle! Dit wil je allemaal toch niet missen!

Heb jij ’em al?

Zelf heb ik het grote September Issue al in huis. En jij, hem jij hem al of ‘vlieg’ je nu gelijk naar de winkel om er eentje te bemachtigen?

liefs llianne

Wil je helemaal on trend voor de dag komen, dan is een bike short dé musthave voor je (zomer)garderobe.

Foto’s: Vogue.nl

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.