‘SPA TOUCH OF’ zoekt smaakmakers

15 juli 2018

Sinds de introductie van TOUCH OF ontving SPA ontelbaar veel suggesties voor nieuwe smaken. Dat is dan ook precies de reden waarom SPA heel Nederland oproept om een heerlijk frisse nieuwe smaak SPA TOUCH OF te bedenken. Ik doe mee, jij ook?

Sparkling water met een smaakje

In de winter ben ik dol op warme, beter gezegd hete thee (yep ik ben een echt koukleum), maar met dit heerlijk warme weer ruil ik ‘warm’ veel liever in voor ‘koel’. Water, water en nog meer water; in de zomer kan ik er niet genoeg van krijgen. Omdat simpel kraanwater best ‘saai’ smaakt, drink ik het liefs sprankling water met een smaakje.

Water met a touch of Mint, Lemon, rapefruit, Peach, Apple, Blackcurrant of Coconut; I love it all!

Ik vind het gewoon lekker verfrissend en een leuke bijkomstigheid is dat SPA TOCH Of geen calorieën, suiker en kunstmatige toevoegingen bevat.

Bekende smaakmakers

Het startschot van deze sprankelend leuke actie is gegeven door de influencers Anouk Hoogendijk, Francesca Kookt, Foodness en De Huismuts. Alle vier hebben ze een vlog gemaakt waarin ze vertellen welke nieuwe smaak zij voor het TOUCH OF assortiment bedacht hebben.


Deze vlog heeft Anouk voor SPA gemaakt.

Ben jij een echte smaakmaker?

Ben jij een echte smaakmaker? Doe dan, net als ik, mee en bedenk de nieuwste smaak SPA TOUCH OF. Eerlijk gezegd heb ik nog geen idee voor welke smaak ik ga, maar hè de actie loopt t/m 26 augustus 2018. Ik, en jij dus ook, heb nog even de tijd. De winnaar wordt op 29 oktober bekend gemaakt en zijn of haar smaak ligt dan volgend jaar voorjaar in de schappen. En of dat nog niet stoer genoeg is, krijgt diegene ook nog een heerlijk verwenweekend naar SPA. Hoe cool is dat?!spa touch of actie

Op SPA.nl vind je alle informatie en voorwaarden van deze leuke actie. Laat je het me even weten of je ook meedoet?

Veel succes & liefs llianne

Is Vegan koken dan toch makkelijker dan ik denk? Let’s find out!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.