Sporten op vakantie

28 juni 2017
sporten op vakantie

Krijg jij na een paar dagen relaxen op het strand ook de kriebels om lekker te gaan sporten? Zelf vind ik het heerlijk om op mijn vakantieadres naast het genieten van zon, zee en strand ook iets actiefs te doen. Wat voor sporten je op vakantie kunt doen? Van alles! Voor Followfitgirls.com schreef ik het artikel: 12 x sporten op vakantie.

Zon, zee, strand &…

Toen ik klein was, was ik op vakantie helemaal in mijn element als ik zandkastelen kon bouwen, de zon op mijn huid voelde en lekker in het water kon spetteren.

sporten op vakantie lianne

Nog steeds ben ik dol op zon, zee een strand, wel heb ik nu 1 ding toegevoegd wat mijn vakantie ideaal maakt: sporten!

De combinatie van die 4 dingen maakt mijn vakantie helemaal compleet. Wat ik voor sporten op vakantie doe? Ik kijk goed om me heen wat de omgeving biedt en daar bedenk ik dan een paar leuke workouts bij. Zo simpel is het!

Sporten op vakantie

Zoals ik al vertelde heb ik voor Followfitgirls.com een artikel geschreven met 12 tips: Sporten op vakantie: 12 x zo blijf je fit op vakantie. Dus als benieuwd bent naar de sporten die je op vakantie kunt doen zou ik zeker de blog even lezen. Om je alvast een kleine sfeerimpressie te geven:

sporten op vakantie surfen

Sporten op vakantie, doe jij dat?

sporten op vakantie genietenKrijg je net als ik na een paar dagen zonnen op het strand de kriebels om te gaan sporten? Zo ja, dan ben ik wel heel benieuwd naar de dingen die jij dan doet! En trouwens, met niet sporten op vakantie is ook helemaal niets mis en je hoeft echt niet ‘bang’ te zijn dat je je spiermassa na een paar dagen verliest. Daar is echt wel wat meer tijd voor nodig. Het belangrijkste is dat je geniet van je vakantie!

Liefs Lianne

Wist je dat touwtje springen niet alleen 1 van de allerbeste, maar ook een hele makkelijke, leuke en effectieve workout is waar je in no time super fit van wordt? 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Personal Training: I love it! | Carrotscrunchesandcandy.nl 11 juli 2017 at 16:07

[…] Sporten op vakantie […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.