Sporty bucketlist

12 december 2016
sporty bucketlist

Een bucketlist is hip, hot & happening. Veel mensen hebben er eentje of zijn druk in de weer om zo’n mooie lijst op te stellen. En ik geeft toe, het maken er van alleen al is super leuk.

Je eigen wensen en dromen op sportgebied op papier zetten; daar wordt elke fitgirl toch happy van? Ik zit er dansend van achter met iBook. Het gevolg? Mijn lijstje is ietsje langer geworden dan gepland…

sporty bucketlist

Mijn sporty bucketlist

Dit is dan de list waar mijn hart als sporty spice hart sneller van gaat kloppen. Ik vermoed dat nog geen minuut nadat ik deze blog online zet, ik weer -tig wishes bedacht heb. Maar dat even ter zijde. Terug naar anno nu: let’s get started met mijn sporty bucketlist (in willekeurige volgorde):

   • Surfen op Bali
    Het lijkt me helemaal geweldig om te leren surfen. En dan het liefst op Bali. Waarom Bali? Op Instagram zag ik verschillende fitgirls met een surfplank over de relaxte witte zandstranden van Bali rondlopen. Dat wil ik ook!
   • PADI duikbrevet
    Tropische vissen, kleurrijk koraal, verrassende rotsformaties en eeuwenoude scheepswrakken; het lijkt me super om dat met eigen ogen door een duikbril te zien. Dan graag wel op een zonnige bestemming als Bonaire, Sint Maarten, de Malediven. Ja, ik ben (en blijf toch echt wel een zonliefhebber én een ontzettende koukleum).
   • De Olympische Spelen
    Ik ben wel zo nuchter dat deelnemen aan een sportieve stap te veris. Het zien van Daphne Schippers die op de 100 meter een gouden plak haalt will make me more then happy.
   • Paaldansen
    Het lijkt zo simpel, toch is het (volgens mij) hartstikke pittig en vraagt het enorm veel kracht. Juist daarom wil ik wel eens in zo’n paal hangen. Of ik ook beschik over de juiste dosis lenigheid en elegantie beschik is nog wel even een dingetje.
   • Marathon van New York
    Een marathon uitlopen alleen al is al super cool en als ik dat dan ook nog in the Big Apple, the city that never sleeps en de stad waar the sky the limit is mag doen… Ik ren me rot om die droom te laten uitkomen!
   • UNOX Nieuwjaarsduik
    Zelfs als miss. Bibber eerste klas wil ik wel uit de kleren voor een frisse start van het nieuwe jaar. M’n enige voorwaarde is wel dat ik alleen het water in ga met zo’n mooie knaloranje UNOX muts op (en niet te vergeten mijn bikini).
   • Jumping fitness
    Het ziet er zo hilarisch uit. Dat wil je toch gewoon eens in je leven meemaken?!
   • Mud Masters
    Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met vrienden én onbekenden. De J.I. Jane komt acuut in me naar boven, ik zeg GO GO GO!
   • Amsterdam City Swim
    Iets sportiefs doen voor een goed doel mag (volgens mij) niet missen op een bucketlist. Daarom zwem ik de benen (en armen) uit mijn lijf door de heerlijk frisse grachten van Amsterdam.
   • Bikram Yoga
    Nu is een les yoga voor mij als fanatiek fitnessgirl al een uitdaging op zich. Als ik er dan toch voor ga, dan ga ik wel voor de hot versie. Zen in het zweet. Klinkt ontspannen, toch?
   • Sixpack
    Zo’n mooi rijtje blokjes op mijn buik. Yep, ik ga er voor.
   • Van mij passie mijn werk maken
    Eigenlijk is dit mijn nummer is: een van mijn allergrootste dromen is om in de fitnessbranche aan de slag te gaan. Het lijkt me fantastisch om mijn eigen ervaring in het vinden van een gezonde balans in sport, voeding en ontspanning met anderen te delen. Anderen inspireren, motiveren en enthousiasmeren. I wish my dream comes true… Ik ga er voor de volle 100% voor.lachterna!

Staan er dingen op mijn bucketlist die jij ook op die van jou staan? Of heb jij hele andere wijsjes? Laat het me weten in de comments, ik ben heel benieuwd!

PS. Wil je me helpen om mijn sporty wishes to come true? Of ken/heb je een leuke kruiwagen? Laat het me weten!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

TUI lanceert TUI Sports | Carrotscrunchesandcandy.nl 14 juli 2017 at 13:44

[…] zichzelf is. Al twee keer heeft ze de marathon van New York (staat die nu heel toevallig op mijn sporty bucketlist) gelopen. De laatste keer deed Annemerel dit samen met TUI. Kijk […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.