Sporten zonder telefoonhoesje? Echt een no go!

2 oktober 2019
telefoonhoesje

Sporten zonder je smartphone, kun jij je het voorstellen? Ik niet. Of ik nu in de sportschool sta of een rondje ga hardlopen, er is altijd wel een applicatie die ik tijdens het sporten gebruik. Omdat het gevaar om hem tijdens een workout te laten vallen niet onrealistisch is (helaas weet ik dit uit eigen ervaring), is het gebruik van een goed telefoonhoesje best belangrijk. Maar een telefoonhoesje brengt nog meer voordelen met zich mee, let maar eens op…

Sportieve mobiele eenheid

Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Kun je je het voorstellen dat dit zo’n 20 jaar geleden best bijzonder was? Nu zie je, of je nu in de supermark bent of in de trein zit, iedereen met z’n smartphone in de weer. Ook tijdens het sporten zie ik bijna al m’n sport buddy’s met hun smartphone in de weer. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke applicaties die je training net een stukje makkelijker, interessanter en leuker maken. Zelf houd ik mijn progressie met een app bij en elke dag check ik of ik mijn 10.000 stappen gehaald heb. Sporten zonder deze sportieve applicaties kan het me eigenlijk niet meer voorstellen.

Waarom zou je een telefoonhoesje gebruiken tijdens het sporten?

1. Gevaar zit in een klein hoekje

Het klinkt als een open deur, maar het gevaar dat je smartphone tijdens het sporten beschadigd raakt is best groot. Helaas weet ik dit uit eigen ervaring. Mijn smartphone paste niet in mijn sportkleding, dus ik dacht ‘ach dan houd ik hem gewoon vast’. Tja, als je weet hoe fanatiek ik ben was dit gedoemd te mislukken. En inderdaad, bij de derde Jumping Jack viel ‘ie uit mijn hand. Oeps. Een grote scheur in het glas al gevolg. Ik heb gelijk een iPhone XS hoesje besteld, zoiets sufs overkomt me natuurlijk niet nog een keer.

2. Gevaar uit een onverwachte hoek

Met deze onverwachte hoek bedoel ik je sport buddy. Misschien heb jij alles onder controle, maar het kan maar zo zijn dat je buddy de tennisbal bijvoorbeeld net iets te hard over het net slaat… Snap je m’n punt?

3. Lekker praktisch

Laat jij je portemonnee tijdens het sporten ook altijd thuis? Alleen waar laat je dan je dan je bankpasje… Dat probleem los je heel makkelijk op met een telefoonhoesje. Je stopt je pinpas gewoon achter het hoesje van je smartphone. Super handig!

Zeg eens eerlijk, ben ik nou de enige die z’n smartphone tijdens het sporten heeft laten vallen of is dit jou ook wel eens overkomen? Laat het me weten in een reactie hieronder, ik ben benieuwd!

liefs llianne

Een telefoonhoesje voorkomt niet alleen allerlei (dure) ellende, je kunt hem ook superleuk als accessoire gebruiken!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.