Tips van Jet

18 februari 2017
Boekentip: Tips van Jet

100 tips van Jet Nieuwkerk voor een happy en vrolijk leven, dat klinkt als een interessant boek dat ik heel graag wil hebben. Waarom? Als ik het blije gezicht van Jet in een magazine of op tv zie voorbij zie komen, verschijnt er direct een grote big smile op mijn gezicht. Ze heeft gewoon ‘iets’ waar ik ontzettend happy van word.

100 tips voor een happy & healthy leven

Een happy en healty leven, dat is precies waar ik, en volgens mij bijna iedereen, naar op zoek ben. Conclusie: het boek van Jet wil ik echt heel graag hebben. In mijn drukke planning blijkt de boekenwinkel op het station van Groningen dé plek te zijn waar ik 3 tellen de tijd heb om het boek te scoren. De conducteur stond al klaar om de deuren te sluiten, maar mijn missie is geslaagd: de trein halen met het boek van Jet in mijn tas. Jeeh!

De tips van Jet

De 100 tips van Jet voor een happy & healthy leven zijn niet te streng, absoluut niet suf eng saai en ze deelt ook nog 30 super makkelijke recepten. Jet, vind het vast niet erg dat ik 3 van je tips al prijs geef, toch? Zie het maar als tricker, na het lezen bestelt iedereen gelijk je boek. Zeker weten!

Tip 1: Sport met je favoriete muziek

Maak een speellijst die net zo lang duurt als je gaat sporten. Stel: je gaat een halfuur hardlopen, dan heb je ongeveer acht à negen nummers nodig. Ververs regelmatig je afspeellijst, zou houd je het voor jezelf extra leuk

Tip 2: Alles-mag-dag

Las een alles-mag-dag in, een dag dat je je nergens druk over maakt. Is er file? Ach alles mag, no worries. Vraagt een collega je om hulp terwijl je eigenlijk helemaal geen tijd hebt? Geen probleem, je helpt haar/haar gewoon. Trek in een zak snoep of een reep chocola? Geniet er van! Je zult zien dat je na een paar snoepjes of blokjes bruin goud geen zin meer hebt. Want alles mag, dan is het opeens een stuk minder ‘lekker’. Las niet elke dag een alles-mag-dag in, dan is de lol er snel van af.

Tip 3: Spice it up

Kom maar op met die rode pepers, chiliflakes en wasabi, je stoelgang en stofwisseling loves it. Capsaïcine is een stofje dat in veel pittig eten zit en zorgt ervoor dat je sneller je eten verbrandt. Klinkt goed, toch?!

Bestellen (of lenen)?

Ben je nieuwsgierig naar de andere 97 tips van Jet? Bestel het boek via de website van Jet bij Bol.com of kom het boek bij me lenen. Wil je het boek van me lenen inruil voor een boek uit jouw kast? Mail me dan je ruilaanbod. Ik ben benieuwd!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.