TUI sports

14 december 2016
TUI Sports

Al tig jaren werk ik als medewerker communicatie & (online) marketing in de reiswereld. Ik voel me dan ook bijna verplicht om iets over het net gelanceerde TUI Sports te schrijven. Maar met alle plezier hoor! Het is toch geweldig om je welverdiende vakantie op een sportieve manier door te brengen? Dan ben je bij TUI op het juiste adres.
TUI Sports

TUI Nederland lanceert TUI Sports

TUI heeft het voor elke actieveling een stuk makkelijker gemaakt om deel te nemen aan bekende internationale marathons, populaire buitenlandse wielertochten en trainingsstages. Met de lancering van TUI Sports biedt TUI compleet verzorgde sportreizen voor marathonlopers en wielrenners aan, met onder meer de World Major Marathons van Berlijn en New York, Gran Fondo’s, de Tour de France en de Giro d’Italia. Vanaf nu kun je samen met andere enthousiaste sporters deze bijzondere evenementen beleven. Fantastisch toch?!

De lancering in het Olympisch Stadion

Meervoudig schaatskampioen Erben Wennemars (urenlang kan ik naar zijn sportcommentaar luisteren), sprintkampioen Churandy Martina (als ik z’n gezicht alleen al zie word ik blij), wielrenner Robert Gesink (voor iedereen die Tour de France uitrijdt heb ik enorm veel respect) en sportblogster Annemerel de Jongh (ik ben superfan eerste klas) ontstaken vanmiddag in het Olympisch Stadion in Amsterdam symbolisch de vlam van het nieuwe TUI Sports. Ook in de verdere ontwikkeling van TUI Sports spelen zij een rol.

Ren een marathon met TUI Sports

TUI Sports biedt onder andere hardloopreizen aan naar vijf World Major Marathons (Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago en New York) en een aantal andere (halve) marathons. Het reisaanbod? Er is van alles mogelijk. Je krijgt niet alleen een gegarandeerd startnummer, TUI heeft hotels op de beste plekken, begeleidt de deelnemers en supporters, regelt je transfers en helpt je verder bij alles wat komt kijken bij een marathonreis. Super handig. Zo kun je je volledig concentreren op je wedstrijd.

Stap op je fiets met TUI Sports

TUI Sports biedt ook verschillende wielerreizen aan naar de mooiste fietsgebieden. De reizen bestaan uit trainingsstages, wielervakanties, Gran Fondo’s/Cyclo’s (de marathons van het wielrennen) en Grote Rondes als de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta a Espana. Deze laatste biedt de touroperator aan in combinatie met het professionele World Tour Team LottoNL-Jumbo. Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde groepsreis inclusief begeleiding, masseur en mecanicien. Ga je liever alleen op stap? Ook dat kan. TUI Sports regelt ook professionele huurfietsen op maat afgesteld en gevarieerde GPX routes voor je navigatie. Hoe cool is dat!

Waarom TUI Sports?

Nou hierom:

  • 100% zeker van startbewijs
  • Samengesteld door kenners
  • Goed gelegen hotels
  • TUI Sports reisbegeleiding
  • Van a tot z is alles goed geregeld
  • Scherp geprijsd

Sportblogster Annemerel

Zoals ik al zei ben ik een enorme fan van Annemerel. Gewoon omdat ze zo lekker zichzelf is. Al twee keer heeft ze de marathon van New York (staat die nu heel toevallig op mijn sporty bucketlist) gelopen. De laatste keer deed Annemerel dit samen met TUI. Kijk maar:

Inpakken en wegwezen?

Zo dat was wel weer genoeg promo-talk voor TUI Sports. En nee, deze blog is echt niet gesponsord. Ben je net zo enthousiast al ik? Neem dan vooral een kijkje op tui.nl/sports. Klein nadeel is wel dat je waarschijnlijk gelijk zin hebt om je koffer te pakken.

PS. Beste meneer of mevrouw TUI, als u dit toevallig leest en u wilt deze enthousiaste blogster blij maken? Neem gerust contact met me op! Met alle plezier ga ik volgend jaar met u mee op de marathonreis naar New York om daar mijn droom uit te laten komen. You will make my dream come true.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.