VeganChallenge

30 september 2016
Vegan Food

In de maand oktober ontdek je alles rondom een vegan food & lifestyle tijdens de VeganChallenge. Dit is een ontdekkingstocht door veganwonderland, super leuk toch?! Ik doe mee aan de challenge, jij ook?

Vegan Food

Wat staat er op het menu tijdens de VeganChallenge?

Elke middag krijg je een mailtje met het menu voor de volgende dag. Hoe dat er uit ziet? Op de dagen in het weekend na bestaat dit uit een ontbijt, lunch en een avondmaaltijd. Op zaterdag kun je aan de slag met een lekker bakrecept en op zondag staat er een brunchrecept en een dessert o
het menu. Lust je iets niet of wil je liever iets anders eten? No worries, niets moet en alles mag. Dus doe vooral lekker je eigen vegan ding! En recepten voor een tussendoortje? Die mag je zelf kiezen. Dat kan bijvoorbeeld een van deze snackjes zijn.

Schuif aan op een VeganChallenge event

In real life andere enthousiaste vegans ontmoeten, dat is wat je kunt verwachten op een VeganChallenge event. De organisatie van de challenge heeft zelfs regionale captains ingeschakeld die deze activiteiten organiseren. Super leuk, toch?! Ben je benieuwd wat er bij jou in de buurt te doen is? Alle events staan mooi genoteerd op deze agenda  en check ook je mail en de Facebookpagina voor het laatste event-nieuws. Dus ik zeg; let’s go vegan in October!

Doe je mee?

Lijkt het je wat om in een maand tijd alles over een vegan lifestyle te ontdekken? Meld je dan gelijk aan. Als deelnemer ontvang je dagelijks heerlijke recepten en tips in je mailbox en op de Facebookpagina van VeganChallenge kun je ervaringen delen en de ervaringen van medechallengers volgen.
VeganChallenge

 

 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.