Vintage Kilo Sale: shop voordelig A-kwaliteit vintage kleding

2 december 2017
vintage kleding

Groningen is (helaas) nog niet zo’n hip stad dat je struikelt over de leuke vintage kleding winkels. Gelukkig is er dan de reddende angel Heidi van The Vintage Rebel met het succesvolle evenement Vintage Kilo Sale.

Spontane actie

Zoals elke zaterdagochtend wordt ik rustig wakker met een ontbijtje en ik blader wat door de krant, maar dat ‘rustige’ veranderde acuut toen ik las dat er vandaag vanaf 12 uur in Der Aa-kerk in de stad het evenement Vintage Kilo Sale losbarst. Daar wil ik heen! Omdat ik 100% zeker weet dat mijn liefste zussie, fashionista eersteklas, dat ook voor geen goud wil missen stuur ik haar gelijk en appje met een foto van het krantenbericht. Binnen een minuut reageert ze net zo enthousiast als ik: ‘Hoe laat gaan we?’.

Lekker graaien tussen bergen met vintage kleding

Vintage madness

Nieuwsgierig als we zijn, en dol op alles wat met fashion te maken heeft, staan we stipt om 12 uur op de stoep van Der Aa-kerk. Jeetje wat is druk! Dat hadden we absoluut niet verwacht omdat de meeste Grunningers niet echt in to fashion zijn. Het is zo druk dat je nauwelijks tussen de graaiende vrouwen door bij de vitage kleding kan komen. Nu zijn we wel wat shopping madness gewent en spotten zelfs tussen al deze hysterie de items die we leuk vinden. Als twee blije eieren fietsen we ruim 2 uur later naar huis en helemaal happy met onze nieuwe aanwinsten.

vintage kleding trouwjurken

Je kunt zelfs een vintage trouwjurk shoppen!

vintage kleding heren

En nee, we denken echt niet alleen aan onszelf, dit hebben we voor m’n zus d’r zoon geshopt.

vintage kleding madness

De rij voor de kassa…

The Vintage Rebel

De Vintage Kilo Sale by The Vintage Rebel is in 2013 opgericht door Heidi. Dit evenement voor alle vintage- en modeliefhebbers is uitgegroeid tot een groot succes en trekt als een soort karavaan door het land. Wil jij dit evenement waar je voordelig A-kwaliteit vintage kleding kan shoppen meemaken? Check dan de agenda van The Vintage Rebel.

vintage kleding

Me helemaal happy met m’n nieuwe fake fur jas.

Vintage kleding of nieuw?

De combinatie van vintage kleding en nieuwe fashion vind ik zelf super leuk. En jij, heb jij een voorliefde voor een van beide of vind jij de combinatie van ‘vintage’ en ‘nieuw’ helemaal leuk?

liefs llianne

Zoek je voor de feestdagen nog een party outfit? Check dan even de glitter & glamour Christmas party-lijn van Fred van Leer.

 

 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.