Mijn vtwonen voorjaarshuis

25 april 2018
voorjaarshuis

Je huis inrichten met woonspullen van vtwonen ter waarde van  10.000 euro, dat wil toch iedereen? Ik zeker weten van YES! Ik heb me dan ook heerlijk uitgeleefd op de vtwonen Voorjaarshuis-actie en ik kan je vertellen dat je voor zo’n budget aardig wat spullen kunt kopen. Wat ik heb ‘geshopt”? Take a look!

vtwonen actie

vtwonen kwam een paar weken geleden met de super leuke actie: maak kans op een voorjaarshuis t.w.v. 10.000 euro. Dat ik niet de enige enthousiasteling was bleek wel omdat de website de hele dag oververhit was. Gelukkig was vtwonen zo lief om iedereen nog een eerlijke kans op deze fantastische prijs te geven en daarom organiseerden ze de actie nog een keer tussen 18 en 24 april. En ook deze keer was ik er natuurlijk als de kippen bij.

Mijn voorjaarshuis

Of ik nu win of niet ik vond het sowieso heerlijk om met zo’n enorm budget alles wat mijn interieur hartje begeert bij elkaar te shoppen.

voorjaarshuis interieur

Alle interieur spullen voor mijn droomhuis t.w.v. 100.000 euro.

vtwonen maakt de winnaar op 3 mei bekend, duim je voor me? En als ik win, dan zijn jullie natuurlijk de eerste die het horen! Heb je de actie gemist en wil je wel het voorjaar in huis halen? Op vtwonen.nl vind je een hele leuke pagina vol tips en inspiratie om het voorjaar in je huis te halen.

Tip: print deze vrolijke vtwonen happy page en geef ‘m een mooi prominent plekje in huis.

liefs lianne

Weet je waarmee je je interieur ook heel eenvoudig een kleine pimp kunt geven? Retro foto’s in polaroid style!

Foto’s: o.a. vtwonen

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.